Η υπόθεση Μανωλά στη Ρόμα οδεύει σε συμφωνία

Άνθρακες ο… θησαυρός που αποκάλυψε η «Corriere dello Sport», περί συμφωνίας της Ρόμα με τον Κώστα Μανωλά για επέκταση συμβολαίου ως το 2020 με αύξηση αποδοχών στα 2,5 εκ. ευρώ. Η πλευρά του Έλληνα παίκτη και πιο συγκεκριμένα ο ατζέντης του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, έβαλε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση: 

«Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα, αλλά ακόμη δεν υπάρχει καμία συμφωνία κατά συνέπεια δεν ισχύουν όσα γράφονται». 

Κατά το έντυπο ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δέχτηκε να επεκτείνει κατά έναν χρόνο τη συνεργασία του με του Ρωμαίους (το υπάρχον συμβόλαιο εκπνέει στις 30 Ιουνίου 2019), που αύξησαν τις αποδοχές του, από τα 1,8, στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, χώρια τα μπόνους. Πάντα κατά την «Corriere» στο νέο συμβόλαιο θα υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 40 εκ. ευρώ. Το δημοσίευμα ήρθε μόλις λίγα 24ωρα μετά τη συνέντευξη του μάνατζερ του Μανωλά στο ESPN όπου είχε δηλώσει πως η υπόθεση οδεύει προς συμφωνία.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Εκτύπωση

Συνεργάτες

Δήμος Αιγιαλείας Ραδιοσυχνότητα ΔΗΚΕΠΑ
Αίγιο-Αιγιάλεια Λιμενικό Ταμείο Αιγίου Classy & Fabulous Aigiorama.gr, τα πάντα για την Αιγιάλεια
                    

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος