Ποιός είσαι Κε Κιμούλη ?

Για δείτε ποιος μιλάει και τι λέει ;

Μιλάει ο Κιμούλης εναντίον του Ποιμενάρχη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Αλήθεια ο κος Κιμούλης πριν μερικά χρόνια καλούσε τα μέσα για δική του υπόθεση την οποία παραθέτω παρακάτω να τον σεβαστούν . . . Σήμερα ο ίδιος γιατί δεν σέβεται το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιων ανθρώπων.

Ναι είδαν την παράστασή του 1200, έλα όμως που υπάρχουν κάμποσες χιλιάδες ακόμα εκεί έξω που ατάκες σαν του κου Κιμούλη προσβάλουν το θρησκευτικό τους συναίσθημα.

Ο Μητροπολίτης  κ.κ. Αμβρόσιος δεν είναι ο φίλος του ο Θανάσης για να παίζει πρέφα στο καφενείο και να του μιλάει όπως γουστάρει. Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος Λενής είναι Ο ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗΣ έχει υπηρετήσει το ποίμνιό του για 40 χρόνια περίπου και έχει προσφέρει τα μέγιστα σε τούτο εδώ τον τόπο . Δίνει νύχτα μέρα τη ψυχή του για το καλό όλων μας .

Με αντάλλαγμα τι; Να εισπράξει τη χλεύη ενός κρατικοδίαιτου τύπου ο οποίος ξέρει καλά να γλύφει την εκάστοτε εξουσία πολύ δε περισσότερο τώρα που είναι επάνω τα συντρόφια του και να εκμεταλλεύεται καταστάσεις μόνο προς όφελος του. Ας μας πει τι έχει κάνει ο κος Κιμούλης τι έχει προσφέρει σε τούτο εδώ το τόπο; Προσφέρει τέχνη με το αζημίωτο . O Δεσπότης μας από την άλλη προσφέρει τη ψυχή του και τη ζωή του για όλους μας . Αφού λοιπόν δηλώνει προοδευτικός ο Κιμούλης όφειλε να σεβαστεί το θρησκευτικό συναίσθημα κάποιων χιλιάδων ανθρώπων οι οποίοι δεν γεμίζουν ένα θεατράκι 1200 έως 1500 θέσεων αλλά πόλεις και χωριά. Να σεβαστεί τον χώρο και τον τόπο που τον φιλοξενούσε . Η Σάτιρα έχει όρια . . . Τα όρια της σάτιρας σταματούν από τη στιγμή που θίγονται προσωπικότητες από ανθυπροσωπικότητες που για να κάνουν νούμερα θυσιάζουν ήθη και αρχές .

 

Πηγή πρώτο θέμα 7/2/2013

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης για παράβαση του νόμου περί επιταγών. O ηθοποιός συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συντάγματος στην οδό Βουκουρεστίου, αμέσως μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

O Γιώργος Κιμούλης είχε καταδικαστεί ερήμην σε φυλάκιση 15 μηνών, απόφαση η οποία επικυρώθηκε και σε δεύτερο βαθμό από το εφετείο, για ακάλυπτες επιταγές.

Σε εκτέλεση της απόφασης αυτής συνελήφθη ο γνωστός ηθοποιός το βράδυ της Τετάρτης. Το πρωί της Πέμπτης, ο κ. Κιμούλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών, κατέβαλε 4.418 ευρώ για να εξαγοράσει την ποινή φυλάκισης 15 μηνών και αφού προέβη σε διακανονισμό των χρεών του για την υπόθεση ακάλυπτων επιταγών αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις αρχές της εβδομάδας ο κ. Κιμούλης προέβη σε ρύθμιση της υπόθεσης που αφορά ληξιπρόθεσμα χρέη του προς το δημόσιο ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του την προηγούμενη εβδομάδα.

Με αυτό το δεδομένο, αφού ρύθμισε και την παλαιότερη υπόθεση της καταδίκης του για ακάλυπτες επιταγές, ο κ. Κιμούλης αφέθηκε ελεύθερος.

Τις προηγούμενες μέρες είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι ο ηθοποιός κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη. Οι υπεύθυνοι του θεάτρου την προηγούμενη Παρασκευή, ενημέρωσαν τον κόσμο που είχε πάρει εισιτήρια πως η παράσταση ματαιώνεται λόγω αδιαθεσίας της πρωταγωνίστριας, της Δήμητρας Ματσούκα, αν και η ακύρωση της παράστασης θεωρήθηκε από κάποιους πρόφαση για να μην εμφανιστεί ο ηθοποιός στο θέατρο ώστε να αποφύγει ενδεχόμενη σύλληψή του.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Εκτύπωση