Συνδιοργάνωση ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας για το «Πάρκο των Χριστουγέννων»

 ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 

 Νικ. Πλαστήρα 19 ΤΚ 25100 -ΑΙΓΙΟ

 Τηλ:  26910-68308 Fax:  26910-28210

 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. &  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,

                        site: www.dikepaigialeias.gr

 Αίγιο, 27 Σεπτεμβρίου 2016


Συνάντηση εργασίας είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. κα Μαρία Τσουκαλά με τον πρόεδρο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας κ. Σωτήρη Μαμάση και την αντιπρόεδρο κα Ελισσάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη, με αντικείμενο συζήτησης τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αιγιαλείας, για τις οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασίες.
 

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και διάθεση συνεργασίας, με κατάθεση προτάσεων ένθεν και ένθεν και με σκοπό τον άρτιο σχεδιασμό ενός ελκυστικού προγράμματος εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους με επίκεντρο το παραμύθι του «Πάρκου των Χριστουγέννων», που φέτος θα ξεδιπλώνεται και θα εξελίσσεται μεταξύ της πλατείας Αγίας Λαύρας και των Υψηλών Αλωνίων, ‘αγκαλιάζοντας’ το εμπορικό κέντρο της πόλης.

Οι δύο φορείς αποφάσισαν να εργαστούν από κοινού, ως συνδιοργανωτές, στη σειρά εκδηλώσεων του «Πάρκου των Χριστουγέννων», το οποίο προγραμματίζει να ανοίξει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου, μετατρέποντας το Αίγιο σε ένα μεγάλο παραμυθένιο σκηνικό όπου… θα συμβούν μικρά χριστουγεννιάτικα θαύματα!

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ της ΔΗΚΕΠΑ 

Η Πρόεδρος

Μαρία Τσουκαλά

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Εκτύπωση

Συνεργάτες

Δήμος Αιγιαλείας Ραδιοσυχνότητα ΔΗΚΕΠΑ
Αίγιο-Αιγιάλεια Λιμενικό Ταμείο Αιγίου Classy & Fabulous Aigiorama.gr, τα πάντα για την Αιγιάλεια
                    

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος