ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣ 

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας και                                        

Με Κοινοποίηση προς : Δήμαρχο Αιγιαλείας , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , τα Μέλη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας.

Ονομάζομαι Χαντζής Ανδρέας του Ιωάννου , είμαι συνταξιούχος Ιδ. Υπάλληλος και με την παρούσα επιστολή ζητώ την διαγραφή μου ως Αναπληρωματικό Μέλος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας, (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας — ΚΑΠΗ ).

Στην απόφαση μου αυτή οδηγήθηκα, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δημάρχου Αιγιαλείας αλλά και του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, οι οποίες μου προξένησαν θλίψη , απογοήτευση και οργή.

Αναφέρω θλίψη, γιατί για 30 και πλέων μήνες μετά από προσωπικές διαβεβαιώσεις του δημάρχου κου Παναγόπουλου , καλλιεργούνταν η πεποίθηση πως θα τοποθετηθώ στην (οικία κατά τα άλλα ) θέση του υπευθύνου του ΚΑΠΗ Αιγίου, ως είθισται να ορίζεται από εκάστοτε δήμαρχο. Αξίζει εδώ να επισημάνω την προϋπηρεσία μου, για 4 έτη στην θέση αυτή, επί δημαρχείας Αποστόλη Καραφωτιά και με κοινός ομολογουμένως, άκρως επιτυχημένη από τα μέλη του ΚΑΠΗ θητεία μου .

Αναφέρω απογοήτευση  διότι η επιτυχημένη μου πορεία στις αιρετές θέσεις του δήμου, ξεκινούν από το 1978 (υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με συνδυασμό Αλέκου Μέγαρη) έως και σήμερα, καθώς και η αναγνώριση των προσπαθειών μου από τους συμπολίτες της Αιγιαλείας αλλά και των συνυποψήφιων μου, πάντα για το ήθος, την επιμονή μου, την ακεραιότητα μου, την ειλικρίνειά μου την αμεροληψία μου με μόνο σκοπό και στόχο όχι την θέση — καρέκλα (που εποφθαλμιούν κάποιοι-ες) αλλά την άμισθή προσφορά μου προς τους συμπολίτες μου (ομοίους συνταξιούχους) για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής τους , στα πλαίσια της 3ης ηλικίας.

Αναφέρω οργή διότι όπως αποδεικνύεται, εκ του αποτελέσματος των ανακοινώσεων o κ.Παναγόπουλος Αθανάσιος (Δήμαρχος Αιγιαλείας) δεν κατάφερε να επιβληθεί σε συντεχνίες και υπόγεια συμφέροντα δευτερευόντων (κατά περίπτωση υπόγειων) κέντρων έλεγχου της πολιτικής ζωής της περιοχής. οι υποσχέσεις δεσμεύσεις του προεκλογικά αλλά και η έως τώρα διαχείριση των θεμάτων του Νομικού Προσώπου του Δήμου, οι οποίες αναδεικνύονται μόνο ως Ψηφοθηρικές και καιροσκοπικές  προμηνύοντας μια υστεροφημία που δυστυχώς δεν θα ξεφύγέί από τους προκατόχους του.

Το κρίμα είναι να αποκτάς τέτοια αποτυχημένη υστεροφημία για αποφάσεις που «αναγκάστηκες» να πάρεις και όχι γιατί επέλεξες να πάρεις κ.δήμαρχε.

Μετά από όλα τα παραπάνω, παραμένοντας σταθερός στις αρχές, τις αξίες και στο κοινό των συμπολιτών μου, κάνω ως πρεσβύτερος (ηλικιακά)και με την λίγη σοφία που απέκτησα από την ζωή αλλά και έχοντας αυτήν την δυνατότητα , να κοιτώ στα μάτια τους συμπολίτες μου χωρίς να τους αποφεύγω , ως ύστατη συμβουλή μου προς τον δήμαρχο Αιγιαλείας παραθέτω ως εξής :

"Οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται συχνά, μην αφήσεις την ευκαιρία που σου έδωσε o λαός της Αιγιαλείας να σε θυμάται ως ανακόλουθο υποσχέσεων, κάνε αυτό που είναι καλό για τον πολύπαθο τόπο και που ξέρω πως το  πιστεύεις κι εσύ"

Με εκτίμηση

Χαντζής Ανδρέας

Αίγιο  Πέμπτη 6/4/2017

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Εκτύπωση

Συνεργάτες

Δήμος Αιγιαλείας Ραδιοσυχνότητα ΔΗΚΕΠΑ
Αίγιο-Αιγιάλεια Λιμενικό Ταμείο Αιγίου Classy & Fabulous Aigiorama.gr, τα πάντα για την Αιγιάλεια
                    

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος