ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΑΝΑΦΟΡΑΣ

ΠΡΟΣ 

Το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Αιγιαλείας και                                        

Με Κοινοποίηση προς : Δήμαρχο Αιγιαλείας , τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου , τα Μέλη του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας.

Ονομάζομαι Χαντζής Ανδρέας του Ιωάννου , είμαι συνταξιούχος Ιδ. Υπάλληλος και με την παρούσα επιστολή ζητώ την διαγραφή μου ως Αναπληρωματικό Μέλος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας, (Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας — ΚΑΠΗ ).

Στην απόφαση μου αυτή οδηγήθηκα, μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δημάρχου Αιγιαλείας αλλά και του Νομικού Προσώπου του Δήμου μας, οι οποίες μου προξένησαν θλίψη , απογοήτευση και οργή.

Αναφέρω θλίψη, γιατί για 30 και πλέων μήνες μετά από προσωπικές διαβεβαιώσεις του δημάρχου κου Παναγόπουλου , καλλιεργούνταν η πεποίθηση πως θα τοποθετηθώ στην (οικία κατά τα άλλα ) θέση του υπευθύνου του ΚΑΠΗ Αιγίου, ως είθισται να ορίζεται από εκάστοτε δήμαρχο. Αξίζει εδώ να επισημάνω την προϋπηρεσία μου, για 4 έτη στην θέση αυτή, επί δημαρχείας Αποστόλη Καραφωτιά και με κοινός ομολογουμένως, άκρως επιτυχημένη από τα μέλη του ΚΑΠΗ θητεία μου .

Αναφέρω απογοήτευση  διότι η επιτυχημένη μου πορεία στις αιρετές θέσεις του δήμου, ξεκινούν από το 1978 (υποψήφιος Δημ. Σύμβουλος με συνδυασμό Αλέκου Μέγαρη) έως και σήμερα, καθώς και η αναγνώριση των προσπαθει