Φόβοι για Πλημμύρες στην Οδό Περικλέους.

Φόβοι των Περιοίκων στην Οδό Περικλέους για Καταστροφές από Έντονα Καιρικά Φαινόμενα.

Έντονη ανησυχία για τους περιοίκους, που διαμένουν επί της οδού Περικλέους, καθώς μπαίνουμε, πλέον, στην καρδιά του χειμώνα και υπάρχει δικαιολογημένος φόβος για πλημμύρες από, τυχόν, δυσμενή καιρικά φαινόμενα που ενδέχεται να επικρατούν στην περιοχή.

Εξάλλου, στο πρόσφατο παρελθόν, με τις έντονες και ακατάπαυστες βροχοπτώσεις στην περιοχή η εν λόγω οδός είχε μετατραπεί σε ένα χείμαρρο, όπου το νερό  έβρισκε μόνη, φυσική, διέξοδο στην Π.Ε.Ο. πλημμυρίζοντας τα γύρω σπίτια, χωρίς, ευτυχώς, μέχρι σήμερα, να προκληθούν άλλες μεγαλύτερες ζημιές ή καταστροφές.  

Την άμεση αναγκαιότητα για την εκτέλεση αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή είχε αναδείξει η τοπική κοινότητα, με την πρωβουλία της να πραγματοποιήσει, πέρσι, λαΐκή συνέλευση, παρουσία κατοίκων, του κ. Δημάρχου και άλλων αιρετών, εκπροσώπων του Δήμου Αιγιάλειας.

Εν αναμονή, λοιπόν, της πολυπόθητης έγκρισης χρηματοδότησης για την υλοποίηση του έργου, με τους κατοίκους, την τοπική κοινότητα και την πολιτική προστασία του δήμου να είναι σε "επιφυλακή" για την έγκαιρη αντιμετώπιση ανάλογων περιστατικών από τις επικρατούσες δυσμενείς καιρικές συνθήκες στον τόπο μας.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Εκτύπωση

Συνεργάτες

Δήμος Αιγιαλείας Ραδιοσυχνότητα ΔΗΚΕΠΑ
Αίγιο-Αιγιάλεια Λιμενικό Ταμείο Αιγίου Classy & Fabulous Aigiorama.gr, τα πάντα για την Αιγιάλεια
                    

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος