Print

Αξιακά και ιδεολογικά τα εμπόδια για τη συναίνεση

Συντάκτης: Ηλίας Ασπρούκος.

Η συναίνεση χρησιμοποιείται αφηρημένα ως έννοια από όσους επιδιώκουν τη συμπάθεια των αντιπάλων τους, αποφεύγοντας την ουσία της πολιτικής αντιπαράθεσης και από τους οπαδούς των soft politios, δηλαδή το τίποτε της πολιτικής.

Η συναίνεση είναι λέξη που προδιαθέτει θετικά, όπως οι λέξεις: Ειρήνη, δικαιοσύνη, αγάπη κ.ο.κ. Σήμερα όμως πια είναι η αξία της, ποιο είναι το περιεχόμενό της;

Ο Σύριζα σήμερα που έχει έλθει προ τετελεσμένων γεγονότων (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα) ζητάει συναίνεση. Το ΠΑΣΟΚ μας λέει να καθίσουμε όλοι κάτω να βρούμε μια κοινή συνιστώσα. Δεν λέω καλό είναι αυτό μόνο που έπρεπε να γίνει πριν έλθουν εδώ τα πράγματα. Αλλά ας υποθέσουμε ότι καθόμαστε σήμερα σε ένα κοινό τραπέζι να τα βρούμε, να χαράξουμε μία ενιαία πολιτική.

 

Print

Με πένα και μελάνι

Συντάκτης: Ηλίας Ασπρούκος.

Που πήγε ο Στάθης;  

Πριν βγει Δήμαρχος έλεγε ότι δεν τον νοιάζει αν δεν εκλεγεί γιατί θα πάρει τα σκυλιά του και θα βγει για κυνήγι. Τελικά τον έκαναν Δήμαρχο και μάλιστα Αιγιαλείας; Δεν κατάφερε να εκλεγεί δεύτερη 4ετία, οπότε λογικό ήταν... Θυμήθηκε τα σκυλιά του και το κυνήγι οπότε αποφάσισε να πάει για λαγό αντί να κάνει παρεμβάσεις στο Δημοτικό συμβούλιο μήπως και βγει κανένας λαγός. Αλλά μπα... Από ότι φαίνεται το Αίγιο οι αρκούδες θα το φάνε.  

Print

Με πένα και μελάνι (Φθινόπωρο 2015)

Συντάκτης: Ηλίας Ασπρούκος.

Από τα σκουπίδια στη γόνδολα. Έτσι όπως το πάνε με τα σκουπίδια να έχουν υπερχειλίσει από τους κάδους, τα φρεάτια να μην τα έχουν καθαρίσει ακόμα, ενώ πολλά μπάζα έχουν καλύψει τις σχάρες που σκεπάζουν τα φρεάτια. Με όλα αυτά είναι θέμα χρόνου να κυκλοφορούμε με γόνδολες στο κέντρο του Αιγίου μιας και το κέντρο έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος των σκουπιδιών.  

Μέχρι χθες στους ΑΝΕΛ σήμερα ψάχνει στασίδι στη Ν.Δ. Κομματικό στέλεχος των ΑΝΕΛ γύρισε ως μετανοούσα Μαγδαληνή και ψάχνει καρέκλα στη Ν.Δ. όπου πάει και όπου σταθεί λέει πως του έφταιγε ο Αντώνης Σαμαράς τώρα όμως ο δρόμος άνοιξε για την επιστροφή του. Πριν σφάξει η Ν.Δ. το μόσχο το σιτευτό μήπως να περίμενε και το καμ μπάκ του κολλητό, του εν λόγω στελέχους Βουλευτή των ΑΝΕΛ στο Νομό Αχαΐας; Άντε να δούμε τι θα δούμε;  

Print

ΜΕ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ Τα καμώματα της κ. Χριστοδουλοπούλου

Συντάκτης: Ηλίας Ασπρούκος.

Το θέατρο του παραλόγου σε πλήρη εξέλιξη είναι φορές να απορείς. Το άκουσες ή μήπως το φαντάστηκες; θαρρείς πως είσαι πρωταγωνιστής θύτης και θύμα μιας παράλογης πολιτικής.   Μετά από το γεγονός ότι αυξήθηκε ραγδαία ο τουρισμός λόγο της λαθρομετανάστευσης. Γιατί που αλλού να πάνε οι καημένοι μετανάστες στα νησιά Φίτζι, Μπόρα Μπόρα ή για Ντουμπάι ξεκίνησαν αλλά τους έπιασε μπόρα; Γι αυτό και αυτοί οι έρμοι κατηφόρισαν για τη δύσμοιρη Χώρα που λέγεται Ελλάδα. Γιατί άκουσαν λέει οι δουλέμποροι πως η Χώρα τούτη άνοιξε της πύλες της και περιμένει όλα τα φρούτα. Νιγηριανούς, Σύριους, Σομαλούς,   Αφγανούς  και τέλος πάντων κάθε καρυδιάς καρύδι έτοιμη να τους περιθάλψει και να τους δείξει  το αριστερό της πρόσωπο γεμάτο συμπόνια. Έτσι που το πάει θα καταλήξουμε να είμαστε μειονότητα στην Ελλάδα.  Γι αυτό όσοι προλαβαίνετε  μάθετε καμιά Ανατολίτικη γλώσσα και μαζί μ' αυτήν και κανένα χορό γιατί τον καρσιλαμά δεν τον γλιτώνουμε.  

Print

ΜΕ ΠΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΙ Η ανθυποντίβα της πολιτικής… Υπεύθυνη του Σύριζα για την κοπή χαρτονομισμάτων.

Συντάκτης: Ηλίας Ασπρούκος.

Το Ελληνικό Life style και η παρακμή χορεύουνε στους ρυθμούς Παντελίδη 

 

Είναι να απορεί κανείς: Πως μπορείς να βλέπεις τον αρχοντοχωριάτη του Μολιέρου να παίρνει σάρκα και οστά και γυναικεία... τσαχπινιά ( ας γράψουμε αυτό και όχι κάτι άλλο ) και να προβάλει εμπρός σου; Πραγματικά τι  δεν διάβασα στο life style περιοδικό «YOU» από τη μαντάμ του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνη για την κοπή  νομισμάτων;   «Είμαι Ντίβα» και εγώ να σας συστηθώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης, άστο χρυσή μου πριν από σένα τη Ντίβα την έπαιξε η Έλενα Κουντουρά δυσφημίζοντας τα σοκολατάκια.  Αχ κατακαημένη Ελλάδα, μετά τη Μαρία Κάλας, την Ειρήνη Παπά, την Κατίνα Παξινού, Άννα Συνοδινού και τόσες άλλες πέσαμε στην ανθυποντίβα  της πολιτικής. Επίσης μάθαμε και αυτό ότι έπεσε θύμα βουλευτικού μπούλινγκ γιατί δεν ήταν από πολιτικό τζάκι. Ναι βρε αυτό ήταν το βρήκε!!!!! Και όχι για τις ρουκέτες που πετούσε με τις δηλώσεις της.  Από εδώ και εμπρός πρέπει οι ΣΑΝΕΛ να θεσπίσουν νόμο:. Οδηγώ και σε σκέφτομαι και είναι αυτό επικίνδυνο. Όσοι είναι γκαζοφονιάδες  και ακούνε καψουροτράγουδα όχι μόνο δεν θα συλλαμβάνονται αλλά θα τους δίνεται και ένα cd του Παντελίδη δώρο. Πρώτη φορά αριστερά σκούπισε τα πόδια σου και πέρασε σε νέα εποχή. Και μη χειρότερα!!!  

 

Συνεργάτες

                                                

 

         ΑΙΓΙΟ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ                Classy & Fabulous

                             

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος