Πολιτικο-οικονομικά

Για μια ακόμα φορά πρώτο θέμα στα ΜΜΕ ο πρώην τσάρος της οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου και οι μίζες από τα εξοπλιστικά… Μονοπώλησε το θέμα στα δελτία ειδήσεων και όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερο πλάνο.

Εκτύπωση

Ο χρόνος έχει δείξει ότι οι Κυβερνήσεις φεύγουν από τις Οικονομικές επιδόσεις των Κυβερνόντων και την ανεργία. Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά σε μια άλλη, πραγματικότητα που αφήνει πίσω της έστω και για λίγο τους παραπάνω παράγοντες. Η ψυχή της δικαιοσύνης είναι το να έχεις μυαλό και αξιοπρέπεια να γράφεις και να βλέπεις σωστά τα πράγματα.

Εκτύπωση

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ στους πολιτικούς αρχηγούς, ενόψει των εξαγγελιών τους από το βήμα της ΔΕΘ, έστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων, θέτοντας επιτακτικά την ανάγκη για μείωση των φόρων στα ακίνητα.

Εκτύπωση

Ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης μα … πάνω από όλα στην εποχή της παραπληροφόρησης, τα ΜΜΕ ενημέρωσης αποτελούν ένα καλό εργαλείο σε μια κυβέρνηση όπως αυτή που κυβερνάει τη χώρα το ίδιο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… Βλέπουν το τυράκι και δεν βλέπουν τη φάκα!

Εκτύπωση

Ειλικρινά, ακούγοντας τον Αλέξη Τσίπρα, όσο αντέχω να τον ακούω (άνθρωπος είμαι κι εγώ, χωρίς καν την οικονομική πολυτέλεια να σπάσω την τηλεόρασή μου), έρχονται και ξαναέρχονται στο μυαλό μου οι νουθεσίες του Γιόζεφ Γκέμπελς: «Μη φοβάσαι το ψέμα. Το ψέμα δεν πρέπει να είναι αληθοφανές.

Εκτύπωση

Η Αριστερά και ο θίασος της πάλι έκαναν το θαύμα τους. «Δεν πειράζει, δικά μας παιδιά είναι και αυτά. Και εμείς τα κάναμε αυτά κάποτε» θα πει η κυβέρνηση δια στόματος Δραγασάκη και κάπως έτσι για 9η χρονιά η Αθήνα καίγεται.

Εκτύπωση

Όλοι οι… εκδότες –«μαϊμού» και μη- έφαγαν, έφαγαν, έφαγαν! Άρπαξαν, ρεμούλιασαν, φτιάχτηκαν κι από δω πάν’ κι οι άλλοι. Μόνο όσοι δεν προνόησαν για τα χρέη τους στο κράτος την πάτησαν.

Εκτύπωση

Όσα επικοινωνιακά τρικ επιχειρήσει η Κυβέρνηση για να κρύψει την αποτυχία της στην οικονομία, δεν θα τα καταφέρει. Ούτε πλέον οι αριθμοί , οι στατιστικές και οι δείκτες , βγαίνουν.

Εκτύπωση

Συνεργάτες

Δήμος Αιγιαλείας Ραδιοσυχνότητα ΔΗΚΕΠΑ
Αίγιο-Αιγιάλεια Λιμενικό Ταμείο Αιγίου Classy & Fabulous Aigiorama.gr, τα πάντα για την Αιγιάλεια
                    

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος