Print

Προσωπο-γραφία Γεωργίας Ντάτσικα - Πολιτικού Στελέχους της Ν.Δ.

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Γεννήθηκε στο Ίσωμα Αχαΐας το 1965 , Αποφοίτησε από το Λύκειο Ερυμάνθειας το 1985 και το 1991 από την Σχολή της Αστυνομίας.

Είναι έγγαμη , μητέρα 3 τέκνων , σύζυγος του Χρήστου Παπασημακόπουλου, Ηλεκτρολόγου-Μηχανολόγου  , Δ/ντη Μεταφορών και  Επικοινωνιών  της Περιφέρειας   Δυτ. Ελλάδος.

Το 1991 κατατάχτηκε στο Σώμα της ΕΛΛΑΣ  όπου υπηρετεί μέχρι  σήμερα σε μάχιμες υπηρεσίες.

Το  2001 εκλέχτηκε   μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας   και επίσης Εκπρόσωπος  στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών  Υπαλλήλων. 

Print

Προσωπογραφία Σπύρος Χατζής

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Ένας συμπολίτης μας σεμνός και πάντα ευγενικός.

Διαθέτει μεγάλη ταπεινότητα και έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους.

Από το 2010 τον Γενάρη είναι παντρεμένος με την Κοινωνική Λειτουργό κ. Αλεξάνδρα Βαρβία, μία γλυκύτατη κοπέλα που εργάζεται στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου. Η Αλεξάνδρα ξέρει να δίνει αγάπη στα ανήμπορα παιδάκια.

O Σπύρος και η Αλεξάνδρα έχουν αποκτήσει μία χαριτωμένη κορούλα τη Δήμητρα η οποία φέτος πηγαίνει στη Α’ Δημοτικού. 

Print

Προσωπο-γραφία Τζώρτζια Παπαντωνοπούλου

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Η Τζώρτζια Παπαντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα από Πατρινούς γονείς. Μεγάλωσε μεταξύ Τσουκαλεικων & Υψηλών Αλωνίων Πατρών. Άριστη μαθήτρια με έφεση στις ξένες γλώσσες σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Μεταφραστική Ορολογία Εφαρμοσμένων Επιστημών, στο γνωστό πανεπιστήμιο BERKELEY της Καλιφόρνιας, αποφοιτώντας με άριστα. Είναι επίσης πτυχιούχος προγραμματίστρια Η/Υ αλλά και διδάκτωρ της Ιταλικής γλώσσας. 

Εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας επί σειρά ετών, καθώς και ως εξειδικευμένη μεταφράστρια επιστημονικής ορολογίας σε ιατρική, νομική, αρχιτεκτονική, αγγλικά για business και μαθηματικά.
Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων από το 2006 έως το 2010, με εξαιρετική συμβολή και τιμητικές βραβεύσεις στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Print

Μιχάλης Καρβέλας

Συντάκτης: Μιχάλης Καρβέλας.

Βιογραφικό Μιχάλη Καρβέλα 

Ο Μιχάλης Καρβέλας σπούδασε Χημικός MSc στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και απέκτησε από το Ε.Α.Π., ΜΒΑ με εξειδίκευση στο marketing. Εργάζεται ως Χημικός και Υπεύθυνος Έρευνας και Ανάπτυξης στη Συνεταιριστική Κορινθιακής Σταφίδας (Σ.ΚΟ.Σ) στην Πάτρα και μετέχει σε ειδικά προγράμματα για την ανάδειξη των ευεργετικών ιδιοτήτων της κορινθιακής σταφίδας.

  

Print

Μαρία Αλεξανδροπούλου, μια «ιδιότυπη» συμπολίτισσα!

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο. Έφυγε νωρίς για το εξωτερικό όπου σπούδασε Γαλλικό και Ευρωπαϊκό Δίκαιο και «μελέτησε τους καλούς τρόπους, τους τόπους και τους ανθρώπους» όπως η ίδια λέει.

Στη Γαλλία, είναι Δικηγόρος και άσκησε το επάγγελμά της στον Δικηγορικό Σύλλογο της Λιλ, με 20ετή εξειδίκευση  στο Ποινικό Δίκαιο, το Δίκαιο Ανηλίκων (ποινικό Δίκαιο & αναμορφωτικά μέτρα επανένταξης), το Δίκαιο των μεταναστών (υπεράσπιση των ξένων προς απέλαση), το Αστικό και Εταιρικό Δίκαιο.

Στην Αθήνα, είναι Ιδρύτρια και Πρόεδρος της Αστικής Μη-Κερδοσκοπικής εταιρείας «ΑΣΤΡΑΙΑ» («Αστική Ροή Αντιμετώπισης Ιδιάζοντος Αποκλεισμού») με σκοπό την διαχείριση και ανάπτυξη σε διεθνή, ευρωπαϊκά, εθνικά και περιφερειακά, διασυνοριακά προγράμματα παροχής δωρεάν νομικών υπηρεσιών, νομικό προσανατολισμό, βοήθεια, συνδρομή, πληροφόρηση και συμβολή σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τμήματα του πληθυσμού με γλωσσικές και πολιτισμικές δυσκολίες εν μέσω αστικής πολύπλευρης και πολυεδαφικής συνεργασίας ιδίως με τις τοπικές αρχές και την τοπική αυτοδιοίκηση και με τα καινούργια διαμεσολαβητικά «εργαλεία» όπως είναι η «Συνεργατική» ή η «Επανορθωτική»Δικαιοσύνη για την εναλλακτική επίλυση των νομικών διαφορών.  

Συνεργάτες

                                                

 

         ΑΙΓΙΟ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ                Classy & Fabulous

                             

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος