Print

Προσωπο-γραφία Παπαντωνοπούλου Τζώρτζια

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

H Γεωργία Παπαντωνοπούλου κατάγεται από τα Τσουκαλέικα του Δήμου Πατρέων και έλκει καταγωγή από την ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα από το Σούβαρδο.

Είναι κόρη του Ιωάννη Παπαντωνόπουλου, εργοδηγού – μηχανολόγου, συνταξιούχου της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αχαΐας και της Μαρίας Παπαντωνοπούλου, το γένος Δημητροπούλου.

Ανατράφηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Πάτρας, μεταξύ των Τσουκαλέικων και των Ψηλαλωνίων. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Πατρών και κατόπιν μετέβει στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο U.C. BERKELEY, της Καλιφόρνιας, όπου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία , ενώ ταυτόχρονα πήρε υποτροφία στην Μεταφραστική Ορολογία Εφαρμοσμένων Επιστημών (Ιατρική, νομική, Αρχιτεκτονική, Αγγλικά για Business και Μαθηματικά).

Μιλά ακόμη Ιταλικά και Γαλλικά και είναι πτυχιούχος ανώτερης σχολής προγραμματισμού Η/Υ.

Print

Βιογραφικό Ηλία Δ. Ασπρούκου

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

WHO IS WHO

Γεννήθηκε στο Αίγιο Αχαΐας από πατέρα βέρο Aιγιώτη και από μητέρα παλιάς οικογένειας της Ακράτας (Κουμπή).

Είναι παντρεμένος με την Μεταφράστρια – Διερμηνέα του ΥΠΕΧΩΔΕ και Ιστορικό Τέχνης Δέσποινα Φ. Γρηγοριάδου από την Θεσσαλονίκη.

Έχει μια κόρη, τη Χριστίνα, πτυχιούχο Γαλλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό International Master of Business Administration (Liverpool Hope University). Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Παπαδόπουλο,  Οικονομολόγο με Master of Business Administration.

Print

Προσωπο-γραφία Γεωργίας Ντάτσικα - Πολιτικού Στελέχους της Ν.Δ.

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Γεννήθηκε στο Ίσωμα Αχαΐας το 1965 , Αποφοίτησε από το Λύκειο Ερυμάνθειας το 1985 και το 1991 από την Σχολή της Αστυνομίας.

Είναι έγγαμη , μητέρα 3 τέκνων , σύζυγος του Χρήστου Παπασημακόπουλου, Ηλεκτρολόγου-Μηχανολόγου  , Δ/ντη Μεταφορών και  Επικοινωνιών  της Περιφέρειας   Δυτ. Ελλάδος.

Το 1991 κατατάχτηκε στο Σώμα της ΕΛΛΑΣ  όπου υπηρετεί μέχρι  σήμερα σε μάχιμες υπηρεσίες.

Το  2001 εκλέχτηκε   μέλος της Ένωσης Αστυνομικών Αχαΐας   και επίσης Εκπρόσωπος  στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών  Υπαλλήλων. 

Print

Προσωπογραφία Σπύρος Χατζής

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Ένας συμπολίτης μας σεμνός και πάντα ευγενικός.

Διαθέτει μεγάλη ταπεινότητα και έχει πάντα έναν καλό λόγο για όλους.

Από το 2010 τον Γενάρη είναι παντρεμένος με την Κοινωνική Λειτουργό κ. Αλεξάνδρα Βαρβία, μία γλυκύτατη κοπέλα που εργάζεται στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου. Η Αλεξάνδρα ξέρει να δίνει αγάπη στα ανήμπορα παιδάκια.

O Σπύρος και η Αλεξάνδρα έχουν αποκτήσει μία χαριτωμένη κορούλα τη Δήμητρα η οποία φέτος πηγαίνει στη Α’ Δημοτικού. 

Print

Προσωπο-γραφία Τζώρτζια Παπαντωνοπούλου

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Η Τζώρτζια Παπαντωνοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα από Πατρινούς γονείς. Μεγάλωσε μεταξύ Τσουκαλεικων & Υψηλών Αλωνίων Πατρών. Άριστη μαθήτρια με έφεση στις ξένες γλώσσες σπούδασε Αγγλική Φιλολογία και Μεταφραστική Ορολογία Εφαρμοσμένων Επιστημών, στο γνωστό πανεπιστήμιο BERKELEY της Καλιφόρνιας, αποφοιτώντας με άριστα. Είναι επίσης πτυχιούχος προγραμματίστρια Η/Υ αλλά και διδάκτωρ της Ιταλικής γλώσσας. 

Εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικής γλώσσας επί σειρά ετών, καθώς και ως εξειδικευμένη μεταφράστρια επιστημονικής ορολογίας σε ιατρική, νομική, αρχιτεκτονική, αγγλικά για business και μαθηματικά.
Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Πατρέων από το 2006 έως το 2010, με εξαιρετική συμβολή και τιμητικές βραβεύσεις στον πολιτισμό και στον αθλητισμό.

Συνεργάτες

                                                

 

         ΑΙΓΙΟ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ                Classy & Fabulous

                             

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος