Print

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ (GRUNCH)

Συντάκτης: Μιχάλη Καρβέλα.

 Καρποί της Αιγιαλιώτικης γης

  του Μιχάλη Καρβέλα

 Posted on 20 Μαρτίου 2017 by Hellenic Raisins under Αρχική Σελίδα,Διάφορα,Διατροφικά Νέα - Πληροφορίες - Συμβουλές,Πολιτισμός 

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος προωθούν σε Έλληνες και ξένους τουρίστες το πρωινό γεύμα από παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής γης. Το μεν Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας προσφέρει μόνο «Ελληνικό Πρωινό», η δε Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος σερβίρει αποκλειστικά από το «Καλάθι Πρωινού»
http://www.ert.gr/kalathi-proinou-ke-elliniko-proino-se-ka…/

Πέρα όμως από το Ελληνικό πρωινό και το Καλάθι Πρωινού που απευθύνονται σε ξενοδοχεία και σ’ άλλους χώρους διαμονής, θα μπορούσε να δημιουργηθεί και το αντίστοιχο χαρακτηριστικό Ελληνικό δεκατιανό [Gr-unch, (Gr)eece Br(unch)] κάτι το οποίο δεν έχει γίνει οργανωμένα μέχρι στιγμής πουθενά στην Ελλάδα!

To Grunch θα μπορούσε να προσφέρεται από καφετέριες μαζί με τον καφέ και τα άλλα ροφήματα, επιπλέον δε κι από άλλους χώρους εστίασης. Μη ξεχνάμε ότι πολλοί Έλληνες (και όχι μόνο) τουρίστες-επισκέπτες δε διαμένουν σε ξενοδοχεία ή άλλους χώρους διαμονής, αλλά φιλοξενούνται σε σπίτια συγγενών και φίλων τους κατά την περίοδο των διακοπών τους!
http://www.neoikairoi.gr/…/aroma-aigiale…/1490-ta-primarolia

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Συνεργάτες

                                                

 

         ΑΙΓΙΟ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ                Classy & Fabulous

                             

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος