Για τη γυναίκα Το λούσιμο των μαλλιών

Φίλες μου,

Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας σε καλή κατάσταση είναι όχι μόνο το συχνό λούσιμο, αλλά και το επιμελημένο λούσιμο.

Από αμέλεια όμως και από άγνοια πολλές γυναίκες δεν λούζονται συχνά, διότι πιστεύουν ότι το πολύ συχνό λούσιμο καταστρέφει το λίπος των μαλλιών που λειτουργεί προστατευτικά.

Ανεξάρτητα του χρώματος των μαλλιών το λούσιμο πρέπει να γίνεται συχνά. 

Δεν αδυνατίζουν τα μαλλιά με το συχνό λούσιμο και πάνε οι εποχές που ο κόσμος λουζόταν μία φορά την εβδομάδα διότι δεν υπήρχαν ηλεκτρικοί θερμοσίφωνες.

Το τριχωτό του δέρματος χρειάζεται πλύσιμο. Αν πέφτουν δε οι τρίχες, αυτό δεν συμβαίνει λόγω του συχνού λουσίματος, είναι θέμα ορμονικό ή κάποια άλλη διαταραχή κάποιου οργάνου. Να αλλάζετε το σαμπουάν σας αν σας παρουσιαστεί ξηροδερμία και στο τέλος μετά το λούσιμο να ξεπλένετε τα μαλλιά σας με λίγο χλιαρό ξυδόνερο. Τα μαλλιά σας θα πάρουν μία λάμψη αξιοζήλευτη και δεν έχει σημασία αν είναι βαμμένα ή όχι.

Καλές Γιορτές Φίλες μου 

Ε. Ο.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Νέοι Καιροί εν ΑιγίωEmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σχετικά

Εκτύπωση

Συνεργάτες

Δήμος Αιγιαλείας Ραδιοσυχνότητα ΔΗΚΕΠΑ
Αίγιο-Αιγιάλεια Λιμενικό Ταμείο Αιγίου Classy & Fabulous Aigiorama.gr, τα πάντα για την Αιγιάλεια
                    

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος