Print

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΥΚΗΣ "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ" Δελτίο Τύπου

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

                     ΑΙΓΙΟ   2-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-2017 

 

     Με  μεγάλη  ικανοποίηση  από  τη  συμμετοχή  και  το  αποτέλεσμα,  έλαβε  τέλος, αργά  το  μεσημέρι της  Κυριακής  2 Απριλίου,  η  Εθελοντική Δράση,  καθαρισμός  της  παραλίας  Αλυκής,  που  έγινε  στα  πλαίσια  της  Πανελλήνιας  εθελοντικής  δράσης, lets do it Greece, καθαρίζουμε σε μία  μέρα  την  Ελλάδα!!! Δράση  που  συμπεριλήφθηκε  στις  δράσεις  lets do it WesternGreece, της  Δυτικής  Ελλάδας.

     Το  Δ. Σ.  του  Συλλόγου μας,  θέλει  να  ευχαριστήσει  από  καρδιάς,  πρωτίστως,  όλους  τους  ανώνυμους  εθελοντές,  που  με τις  παρέες τους  και  τα  παιδιά τους  συμμετείχαν.

Print

8 ΜΑΡΤΊΟΥ.ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ.

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 «Χρόνια πολλά στην κάθε Γυναίκα  ξεχωριστά,

 με σεβασμό στα δικαιώματά της και το ρόλο της»

 

Η σημερινή μέρα καθιερώθηκε και θεσμοθετήθηκε για να μας θυμίζει το σημαντικό ρόλο της Γυναίκας στο ρου της  ιστορία της ανθρωπότητας και αφετέρου για να μας κρατά συνεχώς σε εγρήγορση για όλα όσα πρέπει να ακολουθήσουν προς την κατεύθυνση της ισότητας και του αλληλοσεβασμού που μπορεί να θεωρούνται αυτονόητα αλλά ακόμα δεν είναι, σε όλα τα μήκη τα πλάτη του κόσμου αλλά και σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της.

Print

Το Ελαιόλαδο συνάντησε το Λονδίνο!!

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

 Οι μεγαλύτεροι διαγωνισμοί ελαιολάδου στην καρδιά της Ευρώπης

London IOOC 2017, Διαγωνισμοί ελαιολάδου στο Λονδίνο. 

• Βραβεία ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,

• Βραβεία ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου,

• Βραβεία ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ έξτρα παρθένου ελαιολάδου

(International Olive oil Competitions-IOOC)

Το καλό, παρθένο ελαιόλαδο πρόκειται να ταξιδέψει ως την αγγλική πρωτεύουσα και να βραβευτεί στους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου. Το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο θα έχει την τιμητική του στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2017, όπου πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι διεθνείς διαγωνισμοί ελαιολάδου LondonIOOC 2017”. Οι διοργανωτές αναμένουν να συγκεντρώσουν τα καλύτερα παρθένα ελαιόλαδα, ενώ θα δοθούν χωριστά βραβεία για την ποιότητα των ελαιόλαδων olive oil awards, για τον ισχυρισμό υγείας ελαιολάδου, αλλά και για την συσκευασία τους.

London IOOC 2017, London International Olive oil Competitions:

• Quality award of Extra Virgin Olive Oil,

• Health Claim award of Extra Virgin Olive Oil,

• Packaging award of Extra Virgin Olive Oil

Κατάταξη βραβείων: 

Print

Δελτίο Τύπου

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα, στις 02-04-2017, σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, βαθιάς συγκίνησης, η τιμητική σεμνή τελετή "Βράβευσης" των παλαίμαχων του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στα γραφεία του Συλλόγου. Τιμώμενα πρόσωπα: Γεώργιος Κοκκόλης (ετών 91), Παύλος Νικολοβγένης (ετών 86), Παναγιώτης Σακκάτος (ετών 88) και Μάκης Χαριτάτος (ετών 81). Μνημονευτήκαν επίσης και οι παλαίμαχοι που δεν είναι ποιά μαζί μας. Νά 'νε καλά οι συμπατριώτες μας!! και ο αγώνας τους ας παραδειγματίζει παιδιά και εγγόνια. Ο Λαός που τιμά τους προγόνους του γίνεται σοφότερος και θεμελιώνει γερά το μέλλον του....

Print

Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

                                                                ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

 Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας « Δανιηλίς» για την Παγκόσμια Ημέρα Κοινωνικής Δικαιοσύνης

             Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ αποφάσισε το 2007 τον εορτασμό της 20ης Φεβρουαρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Η καθιέρωση αυτής της ημέρας στοχεύει στην αφύπνιση και ευαισθητοποίηση των κυβερνήσεων, των φορέων της κοινωνίας των πολιτών αλλά και των απλών πολιτών για το θέμα αυτό και την ανάληψη διεθνών δράσεων για την αντιμετώπιση της φτώχειας, της ανεργίας και του κοινωνικού αποκλεισμού, στη σύγχρονη κοινωνία.

Συνεργάτες

                                                

 

         ΑΙΓΙΟ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ                Classy & Fabulous

                             

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος