Print

ΙΟΝΙΟΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΙΓΙΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Την Κυριακή  3 Δεκεμβρίου το απόγευμα, τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Ιονίου βιβλιοθήκης «Βλέπω παιδική ταινία»,  έζησαν μία ξεχωριστή  εμπειρία με την Εκπαιδευτικό Μαρία Αγγελοπούλου.

Η βιβλιοθήκη αγκάλιασε άλλη μία φορά τους μικρούς της φίλους,  που πλημύρισαν την αίθουσα της βιβλιοθήκης για να δουν την παιδική ταινία. Στη συνέχεια η εκπαιδευτικός συζήτησε με τα παιδιά για τη ταινία και έγιναν τα ίδια πρωταγωνιστές.    

Τα παιδιά στη συνέχεια ζωγράφισαν τους ήρωες της ταινίας με τη βοήθεια των εθελοντών  Βασιλική Ταξιαρχοπούλου, τη Βίκυ Καρβέλα,   την Κούλα Τρακαδά και τον Αλέξη Φιλιππόπουλο και στόλισαν το δένδρο των ευχών.

Η συμμετοχή των παιδιών   ήταν ενθουσιώδης. 

Print

Επιστολή προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαϊας

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY 

Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, απέστειλε στον πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, την παρακάτω επιστολή: 

Αγαπητέ φίλε Πλάτωνα,

Σε συγχαίρω για την εκλογική σου νίκη στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές. Η εξασφάλιση της απόλυτης πλειοψηφίας από τον συνδυασμό σου αποδεικνύει ότι οι μικρομεσαίοι της Αχαΐας αναγνώρισαν το έργο που παράχθηκε στο Επιμελητήριο την προηγούμενη εξαετία αφενός, και συμφωνούν με τις προγραμματικές θέσεις που παρουσίασες προεκλογικά αφετέρου.

Print

Κτήμα Ιππασίας «Επίτροπος» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

Ένας νέος χώρος αθλητισμού και ψυχαγωγίας ξεκινά τη λειτουργία του σε λίγες μέρες στο Αίγιο. Πρόκειται για το κτήμα ιππασίας «Επίτροπος» που ανοίγει τις πύλες του στο ευρύ κοινό την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στις 10 π.μ., με δύο παράλληλες εκδηλώσεις αρκετά εντυπωσιακές, που θα συζητηθούν.

Η ημέρα γνωριμίας θα ξεκινήσει με την Ιερακοθηρία, η οποία αποτελεί προστατευόμενη άυλη πολιτιστική κληρονομιά από την UNESCO. Οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τις αρχές της, θα μάθουν τι γεράκια έχουμε στην περιοχή μας, το πώς τρέφονται αλλά και θα δουν από κοντά γεράκια εκτροφής. Παρών θα είναι ο Ιερακοτρόφος κ. Σωτήρης Σαρδέλης.

Στη συνέχεια, η δασκάλα ιππασίας κα Αλεξάνδρα Σακελλαρίου, θα μυήσει μικρούς και μεγάλους στα μυστικά τόσο της ιππασίας, όσο και της θεραπευτικής ιππασίας.

Print

Συμπληρώματα διατροφής: Ένας σημαντικός σύμμαχος για το μητρικό θηλασμό

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

 Δελτίο Τύπου

 

Αθήνα, 06 Νοεμβρίου 2017 – Η παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού (01-07 Νοεμβρίου) επαναφέρει δυναμικά την αναγκαιότητα για ενίσχυση του μητρικού θηλασμού ο οποίος αποτελεί ιδανική τροφή και το μοναδικό φυσικό τρόπο σίτισης για τα βρέφη με ευεργετικές προεκτάσεις στην οικογένεια, την κοινωνία, την οικονομία και την υγεία. 

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ), τη UNICEF και άλλους παγκόσμιους έγκυρους επιστημονικούς οργανισμούς, ο αποκλειστικός θηλασμός για τους πρώτους έξι μήνες, ακολουθούμενος από συνεχιζόμενο μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον ένα χρόνο, σε συνδυασμό με την προσθήκη θρεπτικών στερεών τροφών αποτελούν το κλειδί για τη μελλοντική υγεία του παιδιού.

Print

ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ

Συντάκτης: Νέοι Καιροί εν Αιγίω.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                            

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ                                                                                                                                     ΑΙΓΙΟ  20/12/2017

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ                                                                                                                                 Αρ.Πρωτ.: 41244

ΤΜΗΜΑ: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Γ  Ν  Ω  Σ  Τ  Ο  Π  Ο  Ι  Η  Σ  Η 

Η Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας με το έγγραφο της αριθμ.Φ.435/29127/18-12-2017, μας γνωρίζει ότι από 02 Ιανουαρίου 2018 έως και 02 Απριλίου έτους 2018, πρέπει να παρουσιαστούν στην Στρατολογική Υπηρεσία Δυτικής Ελλάδας ή σε οποιοδήποτε πλησιέστερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, όλα τα Άρρενα άτομα που γεννήθηκαν το έτος 2000 (κλάση 2021) ανεξάρτητα με την Δημοτική Ενότητα εγγραφής τους στα Μητρώα Αρρένων, για ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ, προσκομίζοντας :

Συνεργάτες

                                                

 

         ΑΙΓΙΟ   ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ                Classy & Fabulous

                             

Έντυπος και Ηλεκτρονικός Τύπος