Συντάχθηκε από Διαχειριστής
Σχεδόν τη μισή του δημοτική ομάδα έχει χάσει ήδη ο Γιώργος Ορφανός που βλέπει τους δημοτικούς συμβούλους που εκλέχτηκαν στη Θεσσαλονίκη με τον συνδυασμό του να συνεργάζονται πια με τον Κωνσταντίνο Ζέρβα. Μάλιστα, ο πρώην υφυπουργός βλέπει σε όλα αυτά «εξαγορά συμβούλων, με αντάλλαγμα αντιδημαρχίες ή άλλες θέσεις που παραχώρησε ο νέος δήμαρχος σε δημοτικούς συμβούλους άλλων παρατάξεων».
Μια από τα ίδια λέει ο λαός μας. Μερικοί εδώ σε μας μετακόμισαν ως τρίτη δύναμη στο στρατόπεδο του σημερινού Δημάρχου και ως δια μαγείας πήραν τις μισές αντιδημαρχίες παριστάνοντας όμως παράλληλα στα χαρτιά την αντιπολίτευση. Έχουν κάνει-λένε τα κουτσομπολιά-συμφωνία μετά την «παντοδυναμία» Καλογερόπουλου ο Δήμος να περάσει στα ποιοτικά… στοιχεία αυτής της πόλης που τελευταία αποκαλούνται και ετερόφωτες αρχόντισσες.
Εγώ βέβαια γνωρίζω μόνο την «αρχόντισσα» της Κέρκυρας και την «αρχόντισσα» του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου Δέσπω Διαμαντίδου με το αρχοντικό της στη Καστέλα!!!
Πως μας προέκυψε και στο Αίγιο δεν γνωρίζω…
Ας περιμένουμε όμως 1 με 1 ½ χρόνο και μετά θα δούμε τι θα γίνει…
Και ύστερα περιμένεις εσύ άμοιρε πολίτη αυτού του Δήμου να κυβερνηθείς. Από ποιους άραγε; Από τους εραστές της ευκαιριακής παντοδυναμίας; Αυτοί είμαστε και αυτά απολαμβάνουμε.
Με για μας!!!
Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Διαχειριστής Email:chris@aigiorama.gr