Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Αντιδήμαρχος Δήμου Αιγιαλείας

Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, ο δικός μας Βασίλης, το γελαστό παιδί που παλεύει όλη την ημέρα στο κεντρικό περίπτερο της πλατείας Αγίας Λαύρας του Αιγίου μας με μόνιμα υψηλή διάθεση! Ποτέ down ο Βασίλης!

Ο οικογενειάρχης που έκανε ένα σωρό δουλειές και τέλος κατέληξε στο να έχει ίσως το καλύτερο περίπτερο- κατάστημα ειδών καθημερινής χρήσης και βρώσης, ιδιαίτερα  για τα παιδιά που υπομονετικά θα σταθεί πλάι τους- με το αστείρευτο γέλιο του-… ώσπου να διαλέξουν τη σοκολάτα ή την γκοφρέτα που θα πάρουν!

Πάντα υπάρχουν 2-3 καθίσματα πλάι στο περίπτερο για κολλητούς φίλους, που φυσικά δεν είναι μόνο από τα …. Μελίσσια, απ’ όπου κατάγεται! Οι φίλοι όμως του αποσπούν τη προσοχή και οι δικοί του άνθρωποι εύλογα διαμαρτύρονται!

Η «Μικρή Βουλή» είναι για το Αίγιο το περίπτερο-κατάστημα του Βασίλη, το «infopoint» και ο χαμογελαστός, ευδιάθετος κι’ ας έχει και αγροτικές δουλειές, που… όλο προκύπτουν στα Μελίσσια!

Ο πρόσφατος θάνατος του πατέρα του Θεοφάνη δεν τον λύγισε και στέκεται με απίστευτο κουράγιο πλάι στη μητέρα του Μαγδαληνή, στην όμορφη γυναίκα του Κατερίνα και στα κοριτσάκια του που λατρεύει, τη Λυδία που είναι άριστη μαθήτρια και την πανέμορφη Μαργαρίτα.

Ο Βασίλης θέλει να προχωρήσει στη ζωή του και τώρα στο Δήμο οι επιδόσεις του είναι πάρα πολύ καλές, προσπαθεί, προσπαθεί … προσπαθεί!!! Οι γνώσεις του από το Τεχνικό Λύκειο τον βοηθούν, όμως πάντα βρίσκει καιρό για Αθλητισμό και εκδρομές με την οικογένειά του!

Προχώρα Βασίλη!

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΔΩΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ Το Ημερολόγιό μου (συνέχεια)
Επόμενο άρθροΓιάννης Καραμάνος