Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Στη σημερινή μας Προσωπογραφία έχουμε μία όμορφη και νέα κοπέλα που ονομάζεται Γεωργία Θανοπούλου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο, στην πανέμορφη γειτονιά του Αγ. Ανδρέα. Προέρχεται από 5μελή οικογένεια, για την οποία είναι υπερήφανη για τις αρχές και αξίες που της έδωσαν, γιατί της έμαθαν να παλεύει για ότι αγαπάει.

Από μικρό παιδί είχε έντονα μουσικά ακούσματα αφού και οι δυο της γονείς είναι λάτρεις της καλής ελληνικής μουσικής. Τελειώνοντας το 1ο Ενιαίο Λύκειο Αίγιου, προτού αρχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, καθώς η εποχή το απαιτεί… έφυγε για την Άρτα για να επιστρέφει Τεχνολόγος Γεωπόνος. Μονάχα που στην διαδρομή των φοιτητικών της χρόνων ανακάλυψε άλλη μια μεγάλη της ανάγκη: την συμμετοχή στα κοινά. Έτσι, άρχισε να συνδικαλίζεται στη ΔΑΠ – ΝΔΦΚ.

Επιστρέφοντας στην πόλη μας συνέχισε ότι άφησε σε εκκρεμότητα. Ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά σε διάφορα μαγαζιά της ευρύτερης περιοχής και παράλληλα δραστηριοποιήθηκε ενεργά με τη δημιουργία της ΟΝΝΕΔ Αιγίου, όπου κατέχει τη θέση της αντιπροέδρου, γεγονός που την χαροποιεί ιδιαίτερα αφού σαν νέα γυναίκα μπορεί να έχει λόγο και άποψη στο να προσπαθεί για το καλύτερο για τον τόπο μας.

Το 2010 έλαβε μέρος στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, λαμβάνοντας μια μεγάλη εμπειρία μα και σθένος για να συνεχίσει να καταπιάνεται με ότι ονειρεύτηκε.
Σήμερα, κάνει την προσπάθεια της να δώσει όσα περισσότερα μπορεί σε αυτά που γεμίζουν την ψυχή της. Και σίγουρα, το τραγούδι κατέχει πρωτεύοντα ρόλο. Με τη βοήθεια σημαντικών ανθρώπων δίπλα της, με μεράκι και θέληση, ετοιμάζει ένα cd ντέμο με τα πρώτα δικά της τραγούδια.

Δημιουργία κατ’ εξοχήν Αιγιώτικη που ελπίζει να αγαπηθεί και να εκτιμηθεί από τον κόσμο. Συνέχισε να κάνεις ότι αγαπάς Γεωργία και εμείς θα σε στηρίξουμε όσο μπορούμε. Το αξίζεις.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:neoikairoienaigio@gmail.com