Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Ο τίτλος του τραγουδιού «Ωραία Αιγιώτισα» μάλλον πρέπει να αλλάξει και να λέγεται πλέον «Ωραία Αιγιαλιώτισα» εφόσον η Αιγιάλεια είναι κυριολεκτικά γεμάτη από πανέμορφα κορίτσια! Σήμερα φιλοξενούμε ένα από αυτά, μία νέα, πανέμορφη δικηγορίνα που γεννήθηκε στο Διακοπτό!


Δικηγορεί στο Αίγιο με επιτυχία και είναι ιδιαίτερα αγαπητή! Φοίτησε στο Νομικό Τμήμα της Νομικής του πανεπιστημίου Univercita degli de Macerata στην Ιταλία και αναγνώρισε το πτυχίο της περνώντας με επιτυχία τις εξετάσεις. Έκανε πρακτική εξάσκηση στη Πάτρα και στο Αίγιο όπου είχε και σκοπό να δικηγορήσει. Ασχολείται με αστικές, εμπορικές και ποινικές υποθέσεις και παράλληλα είναι συνεργάτης σε εταιρείες και συλλόγους του Αιγίου και της ευρύτερης περιοχής. Ξέρει πολύ καλά αγγλικά και στα Ιταλικά έχει και επάρκεια. Η Γωγώ ασχολείται και με τα κοινά!

Το 2006-2008 διετέλεσε και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διακοπτού. Οι μεγάλες αγάπες είναι η Μουσική, τα ταξίδια και η γυμναστική που την κρατά σε φόρμα! Είναι μια κοπέλα χαμηλών τόνων με ευγενικούς τρόπους και πάντα γελαστή! Φίλη των «Νέων Καιρών εν Αιγίω» και εμείς εκτιμώντας τις προσπάθειές της και τον καλό της χαρακτήρα, την στηρίζουμε ανεπιφύλακτα!

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:neoikairoienaigio@gmail.com