Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Από τον Ηλία Ασπρούκο

Προς τον
εκλεγέντα Δήμαρχο Αιγιαλείας

κ. Καλογερόπουλο Δημήτρη

Θέμα: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την θέση του Γεν. Γραμματέα της νέας διοίκησης του Δήμου.

κ. Δήμαρχε

Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εκλογή σας και εύχομαι η Δημαρχία σας να περάσει σε Νέους Καιρούς. Αυτό βέβαια θα επιτευχθεί με αξιοκρατία και άτομα με εμπειρία στις σημαντικές θέσεις της Δημαρχίας. Με αυτά σαν αρχή υποβάλλω την εκδήλωση ενδιαφέροντος μου για την θέση του Γεν. Γραμματέα, επισημαίνοντάς σας τα παρακάτω:

  1. Αυτός που θα καταλάβει την θέση αυτή πρέπει να γνωρίζει από Διοίκηση σε υπερθετικό βαθμό και να έχει πλούσια- πολυετή και καταξιωμένη εμπειρία και ενεργητικά καθαρό παρελθόν.
  2. Το άτομο αυτό δεν πρέπει και δεν μπορεί να αποτελέσει προϊόν υποχωρήσεων ή συμβιβασμών.
  3. Έχω επί 30 χρόνια ασκήσει διοίκηση από πολύ χαμηλά κλιμάκια, από μεσαία αλλά και πολύ ανώτερα σε επίπεδο Υπουργείων.
  4. Διετέλεσα 2 φορές, Δ/ντής Υπουργού σε δύο υπερυπουργεία σε αυτό των Μεταφορών και επικοινωνιών ως και Περιβάλλοντας και χωροταξίας σε πολύ νεαρή ηλικία με άριστα αποτελέσματα για την πολιτική ηγεσία και την κοινωνία.
  1. Επί 25 χρόνια εκλεγόμουν στο Ανώτατο Όργανο αυτών των υπουργείων που ήταν το Υπηρεσιακό και Πειθαρχικό Συμβούλιο. Οι εκλογές εγένοντο πανελλαδικά κάθε 2 χρόνια και εκλεγόμουν πρώτος. Ήτοι πρώτευσα σε 12 εκλογικές αναμετρήσεις και δεν υπήρξε σε όλη την θητεία μου καμμιά προσφυγή στα δικαστήρια εναντίον μου για τις κρίσεις μου από κρινόμενους Δ/ντές ή απλούς υπαλλήλους. Μπήκα στο Υπουργείο ως εκπρόσωπος των εργαζομένων και αποχώρησα με την ίδια ιδιότητα.
  2. Υπηρέτησα στο κατ’ εξοχήν Τεχνικό Υπουργείο (Μηχανικών) και ως περιβαλλοντολόγος κατόρθωσα να επικρατήσω του συνόλου των Μηχ/κών στις εκλογές.
  3. Σε περίπτωση που η κρίση σας με δικαιώσει, θέλω να γνωρίζετε ότι η επιλογή σας αυτή θα συνιστά υπέρβαση για σας και να είστε βέβαιος ότι θα σας δικαιώσει.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας

Φιλικά

Ηλίας Ασπρούκος

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΜαύρη κορινθιακή σταφίδα
Επόμενο άρθροΑπό τον Σύλλογο Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων