Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Ο Αχαιός πρώην Υφυπουργός Οικονομικών, Γιώργος Μαυραγάνης, απέστειλε στον πρόεδρο του  Επιμελητηρίου Αχαΐας, Πλάτωνα Μαρλαφέκα, την παρακάτω επιστολή:

Αγαπητέ φίλε Πλάτωνα,

Σε συγχαίρω για την εκλογική σου νίκη στις πρόσφατες επιμελητηριακές εκλογές. Η εξασφάλιση της απόλυτης πλειοψηφίας από τον συνδυασμό σου αποδεικνύει ότι οι μικρομεσαίοι της Αχαΐας αναγνώρισαν το έργο που παράχθηκε στο Επιμελητήριο την προηγούμενη εξαετία αφενός, και συμφωνούν με τις προγραμματικές θέσεις που παρουσίασες προεκλογικά αφετέρου.

Η ευθύνη που αναλαμβάνεις μετά την εκλογική νίκη σου είναι μεγάλη. Κατ’ αρχάς, γιατί οι μικρομεσαίοι σου εμπιστεύθηκαν με ευρεία πλειοψηφία να συνεχίσεις το έργο σου με πνεύμα συνεργασίας, ενότητας και σύνθεσης που σε διακρίνει, σε μια περίοδο που η επιχειρηματικότητα δέχεται την πολυμέτωπη επίθεση της κυβέρνησης. Επιπλέον, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίοι χρειάζονται λύσεις, τις οποίες μόνο η μαζική και τεκμηριωμένη διεκδίκηση μπορεί να δώσει. 

Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις και σου δηλώνω ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, ώστε από κοινού να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που ταλαιπωρούν τον επιχειρηματικό κόσμο και οδηγούν τους χιλιάδες μικρομεσαίους σε αδιέξοδο και σε αφανισμό.

Θα ήθελα επίσης να μεταφέρεις τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για επιτυχία στο έργο σας σε όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Καλή δύναμη σε όλους σας.

Φιλικά

Γιώργος Μαυραγάνης 

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΚτήμα Ιππασίας «Επίτροπος»
Επόμενο άρθροΙόνιος Βιβλιοθήκη Αιγίου