…….αλλά δεν είναι ικανή να τις αφήσει ανοικτές

Όλο και πιο συχνά ακούω τον τελευταίο καιρό πως οι άντρες είναι στον κόσμο τους ενώ οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν. Οι τελευταίες είναι αλήθεια, ότι δεν είναι και τα πιο απλά πλάσματα στον κόσμο, ωστόσο δεν είναι και πολύ δύσκολο οι άνδρες να πετύχουν το ακατόρθωτο δηλ. να τις ευχαριστήσουν και να τις έχουν ικανοποιημένες.

Είτε ένας είναι παντρεμένος είτε απλά σε σχέση, η συνταγή είναι η ίδια.

Σεβασμός, καλό σεξ, επικοινωνία και χρόνος. Για να σας το πω πιο απλά, μη θεωρήσετε ποτέ πως η γυναίκα είναι δούλα. Αντράκο μου όταν δείχνεις σεβασμό στην κούραση και στην προσπάθεια της γυναίκας να ανταπεξέλθει στην καριέρα της, στο σπίτι, στα παιδιά και στα συζυγικά της καθήκοντα, πίστεψέ με θα κάνει το παν να σε έχει πασά στα ανάκτορα.

Όσον αφορά στο σεξ, προσπάθησε να ξεχάσεις για λίγο μόνο τις δικές σου ανάγκες και αφιέρωσε λίγο παραπάνω χρόνο για να καταλάβεις, τι ικανοποιεί και εκείνη. Να είσαι σίγουρος πως το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» δεν το γουστάρει καμία. Πρέπει να βρεις τρόπο να την κάνεις να νιώσει μοναδική και απόλυτα σέξι. Άλλωστε πάλι εσύ θα βγεις κερδισμένος.

Παραπάνω σας μίλησα για επικοινωνία. Με την λέξη αυτή δεν εννοώ να είστε ανά μισή ώρα στα τηλέφωνα και στα μηνύματα, αλλά δεν νομίζω ότι θα πάθεις τίποτα αν σηκώσεις το χεράκι σου και τις στείλεις ένα ξαφνικό μήνυμα μέσα στην ημέρα του τύπου «πως είναι η μέρα σου».

Να είσαι σίγουρος πως θα γλυτώσεις τη μουρμούρα για όλη την ημέρα.

Πολλές φορές ξέρω ότι πνίγεσαι, βαριέσαι ή μπορεί να έχει και μπάλα, αλλά δεν θα πάθεις τίποτα να οργανώσεις ένα δείπνο για δύο μαζί της ή να πας ένα απλό σινεμά.

Ηλία Δημ. Ασπρούκου

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Ηλίας Ασπρούκος Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροEl Greco: Μια μικρή βιοτεχνία που φτιάχνει εξαιρετικής ποιότητας ελληνικό παπούτσι
Επόμενο άρθροFASHION Νέλλα Ιωάννου