Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Την Παρασκευή  1η Δεκεμβρίου το απόγευμα, τα παιδιά που συμμετείχαν στο πρόγραμμα φιλαναγνωσίας της Ιονίου βιβλιοθήκης «θεατρικό παιγνίδι»,  έζησαν μία ανεπανάληπτη εμπειρία με τη θεατρολόγο Γιάννα Στεφανάτου.

Η βιβλιοθήκη αγκάλιασε άλλη μία φορά τους μικρούς της φίλους,  που έτρεξαν να παίξουν θεατρικά παιγνίδια επικοινωνίας  και  έγιναν πρωταγωνιστές σε ένα ανεπανάληπτο παραμύθι.   

Τα παιδιά άφησαν την εσωστρέφεια πίσω τους και εξωτερίκευσαν τις σκέψεις και τα συναισθήματα τους. 

Η συμμετοχή των παιδιών   ήταν ενθουσιώδης.

Και βέβαια ο “Φούρναρης των Χριστουγέννων” πάντα  παρών, μοίρασε στα παιδιά υπέροχα γλυκά και τους ευχήθηκε  Καλά Χριστούγεννα!

Η βιβλιοθήκη ευχαριστεί θερμά τη κα Γιάννα Στεφανάτου για την πολύτιμη υποστήριξή της και τη συνεργασία της. 

Το πρόγραμμα Φιλαναγνωσίας της βιβλιοθήκης συνεχίζεται με:

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

5.30 – 7.00 το απόγευμα.

«Κόβω, κολλάω, χρωματίζω και το δένδρο μου στολίζω».

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με χαρτιά, χρώματα, μολύβια, πλεξιγκλάς, κουμπιά, μπαχαρικά κ.λ.π. Τα παιδιά εξασκούν το μυαλό και τα χέρια τους και φτιάχνουν μικρά έργα τέχνης.

Για παιδιά 7-12 ετών. Στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης με την Κούλα Τρακαδά, τη Βασιλική Ταξιαρχοπούλου, τη Γωγώ Παπαφράγκου, τη Βίκυ Καρβέλα και τη Νόνη Λάφη.

Η συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα είναι με ελεύθερη είσοδο. Για την εκδήλωση  «Κόβω, κολλάω, χρωματίζω και το δένδρο μου στολίζω»,  λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων  με δήλωση συμμετοχής  στο τηλ.: 26910-62562  τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης και στα κινητά  698 446 3722,  697 905 5162.                       .

Ο χώρος που θα γίνουν οι δραστηριότητες είναι στην αίθουσα της βιβλιοθήκης στο Αίγιο, στην οδό Ανδρονοπούλου 12 (πίσω από τη Φανερωμένη).

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής “Ο Άγιος Νικόλαος”
Επόμενο άρθροΣυνάντηση για τα ΤΕΙ