Συντάχθηκε από Ηλίας Ασπρούκος

Που πήγε ο Στάθης;  

Πριν βγει Δήμαρχος έλεγε ότι δεν τον νοιάζει αν δεν εκλεγεί γιατί θα πάρει τα σκυλιά του και θα βγει για κυνήγι. Τελικά τον έκαναν Δήμαρχο και μάλιστα Αιγιαλείας; Δεν κατάφερε να εκλεγεί δεύτερη 4ετία, οπότε λογικό ήταν… Θυμήθηκε τα σκυλιά του και το κυνήγι οπότε αποφάσισε να πάει για λαγό αντί να κάνει παρεμβάσεις στο Δημοτικό συμβούλιο μήπως και βγει κανένας λαγός. Αλλά μπα… Από ότι φαίνεται το Αίγιο οι αρκούδες θα το φάνε.  

Που είναι η αντιπολίτευση;

Τελικά εκεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το ρόλο της αντιπολίτευσης ποιος τον έχει αναλάβει; Πάνε οι παλιές καλές εποχές με τις πολύωρες συνεδριάσεις και τα τσιτάτα. Τώρα όσα πάρει η πρώτη και η δεύτερη μη σου πω… Γρήγορα στο άρπα κόλα περνάνε τις αποφάσεις θέλουν να πιουν και κανένα καφέ τα παιδιά τι να κάνουν τόση ώρα στο συμβούλιο; 

Αιγιάλεια και Αίγιο δεν είναι μόνο τα Ψηλά Αλώνια.

Μπορεί οι γιορτές να πέρασαν αλλά μια γεύση μας άφησαν. Η φετινή χρονιά φτωχική όχι μόνο για τα νοικοκυριά αλλά και για τον στολισμό του Δήμου. Ναι… Όλα και όλα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πράγματι ωραίο χωριό των Χριστουγέννων στα Ψηλά Αλώνια αλλά… Από κει και έπειτα τι; Το κέντρο του Αιγίου φτωχά στολισμένο με το τραγούδι Χριστούγεννα Χριστούγεννα ευτυχισμένα Φοίβου – Βανδή να αντηχεί παντού. Ενώ στις γύρω περιοχές ο στολισμός ήταν από πενιχρός έως ανύπαρκτος. Αυτό από μόνο του είναι άσχημο. Ξέρουμε λεφτά δεν υπάρχουν, υπάρχει όμως δημιουργική διάθεση και ωραίες ιδέες. Ας ελπίσουμε του χρόνου να στύψουν το μυαλό τους οι υπεύθυνοι και να δούμε ωραία πράγματα σε όλο το Δήμο Αιγιάλειας. 

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Ηλίας Ασπρούκος Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθρο(Φθινόπωρο 2015)
Επόμενο άρθροΑξιακά και ιδεολογικά τα εμπόδια για τη συναίνεση