Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Συγκλονίζει η σύζυγος δημοτικού υπαλλήλου
που «έφυγε» από τη ζωή

Απορριμματοφόρα φονιάδες

Συγκλονίζει με το μήνυμά της η κυρία Πόπη Γεωργοπούλου, σύζυγος του αείμνηστου Νίκου Τσομπανίδη, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στον Δ. Αλμωπίας και «έφυγε» από τη ζωή τον περασμένο μήνα:

«Πριν από δέκα ημέρες, «έφυγε» από τη ζωή, ο σύζυγός μου, υπάλληλος του εργοταξίου Αριδαίας, οδηγός απορριμματοφόρου με οκτάμηνη σύμβαση, Τσομπανίδης Νίκος. Σας αναφέρω πως σε καθημερινή βάση μάλωνε με τους υπευθύνους- ανεύθυνους αρμόδιους του εργοταξίου γι’ αυτήν την κατάσταση των αυτοκίνητων.

Χωρίς λάστιχα, χωρίς ασφάλεια, χωρίς ταχογράφους, αγόρασε ο ίδιος ταχογράφους για να τους δώσει και δεν πρόλαβε. Να οδηγεί με 51 βαθμούς στην καμπίνα χωρίς κλιματισμό και χωρίς να ανοίγουν τα παράθυρα. Να φροντίζει ο ίδιος να βρει ανταλλακτικά για να μην τρέχουν τα ζουμιά στους δρόμους.

Αποτέλεσμα όλων, να χάσει τη ζωή του και να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα από την αναισθησία και την αναλγησία των καρεκλοκένταυρων ανθρωπάριων του δήμου. Αυτοί είναι! Είμαι σίγουρη, πως μετά από αυτό, θα φρόντισαν γρήγορα να φτιάξουν κάπως την κατάσταση των αυτοκίνητων, γιατί το υποσχέθηκα πως θα κινηθώ νομικά. Έτσι, για να μην χάσει και άλλος εργαζόμενος τη ζωή του, να μην καταστραφούν και άλλες οικογένειες. Ο άνθρωπός μας δεν θα γυρίσει δυστυχώς πίσω, αλλά πρέπει επιτέλους να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και το αντίτιμο των πράξεών του και όχι να χάνονται ζωές για 430 αργύρια!»

Σύζυγος Νίκου Τσομπανίδη

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email: [email protected]

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθη πριν πουλήσει άγαλμα της Αφροδίτης
Επόμενο άρθροΗ τεχνολογία στην κατασκοπία