Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Συχνά η γειτνίαση με κάποιες διασημότητες προκαλεί εντάσεις και προβλήματα. Όχι όμως και στην περίπτωση του ζεύγους Κλούνεϊ, που αποδείχτηκαν οι καλύτεροι δυνατοί γείτονες.

Δεν πρόκειται για περίπτωση α λα Τζάστιν Μπίμπερ, που πετούσε αβγά στο σπίτι του γείτονά του, προκαλώντας την επέμβαση της αστυνομίας.

Δεν είναι σαν τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, που τα μέτρα ασφαλείας για το σπίτι του έχουν τρελάνει όλη τη γειτονιά.

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν είναι μια «κατηγορία» από μόνοι τους, καθώς για την ανακαίνιση του μεγάρου τους στις όχθες του Τάμεση στη Βρετανία φρόντισαν τους γείτονές τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και όταν μιλάμε για ανακαίνιση, αυτή περιελάμβανε, εκτός από τις εργασίες στο οίκημα, την κατασκευή κινηματογραφικής αίθουσας 12 θέσεων, τη δημιουργία πισίνας 30 μέτρων και ενός γηπέδου τένις, την εγκατάσταση ποτιστικού συστήματος σε όλη την έκταση της ιδιοκτησίας τους και την μεταφύτευση 1.000 δέντρων και φυτών.

Για να μην υπάρξουν γκρίνιες και προβλήματα από το ζεύγος Γκρουβ, που ζει στο γειτονικό σπίτι, από τη στρατιά εργατών και μηχανημάτων που θα μπαινόβγαιναν, οι Κλούνεϊ τους έκαναν μια μοναδική πρόταση:

Να τους πληρώσουν τη διαμονή για έξι εβδομάδες σε ένα κοντινό πολυτελές ξενοδοχείο, να τους στείλουν διακοπές στην… Κέρκυρα για μία εβδομάδα και να τους δώσουν για την «ταλαιπωρία» τους 30.000 λίρες. Αυτό δε που προκαλεί εντύπωση είναι ότι στο «πακέτο» της συμφωνίας περιλαμβανόταν και ένα ακόμα δώρο: μια ηλεκτρική σκούπα! 

Η ιστορία, που μόλις τώρα έγινε γνωστή, εξελίχτηκε το 2015, ενώ η ανακαίνιση χρειάστηκε σχεδόν έναν χρόνο για να ολοκληρωθεί.

Έκτοτε ο Τζορτζ και η Αμάλ μένουν εκεί, έχοντας κερδίσει με τη συμπεριφορά τους την εκτίμηση των γειτόνων τους και της τοπικής κοινωνίας.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθρο«Αίμα και Μύρο Νεομαρτύρων Καλαβρυτινών»
Επόμενο άρθροΓια ακόμα μια φορά η Αθήνα κάηκε!…