Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Πελάτες της ΔΕΗ με χρέη παριστάνουν τους αναξιοπαθούντες!

Τους αναξιοπαθούντες παριστάνουν καταναλωτές με χρέη προς τη ΔΕΗ, οι οποίοι τηλεφωνούν στο γραφείο του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη, προκειμένου να αποφύγουν τη διακοπή ρεύματος ή να πετύχουν καλύτερη ρύθμιση του χρέους. Ωστόσο, οι απόπειρες παραπλάνησης εντοπίζονται από τον έλεγχο που γίνεται στη συνέχεια από τη ΔΕΗ. Τη σχετική αναφορά έκανε ο ίδιος ο Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, σημειώνοντας ότι «τα μισά λεφτά τα οποία μπορεί να εισπράξει η ΔΕΗ, 800 εκατ. ευρώ περίπου, οφείλονται από 60.000 συμπατριώτες μας και δεν νομίζω ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι αναξιοπαθούντες», τονίζοντας ότι σε αυτούς περιλαμβάνονται άνθρωποι που έχουν πολύ μεγάλη επιφάνεια, με εξοχικά, με βίλες και πισίνες.

Όταν πουλάς ενέργεια κάτω του κόστους σε ανταγωνιστές σου και όταν κάνεις διακανονισμούς της τάξης των 7€ και 9€ ανά μήνα χωρίς να ελέγχεις τις δυνατότητες του συμβαλλομένου τότε το 1 δισ. χρέος είναι φυσικό επακόλουθο.

Όταν κάποιος δεν πληρώνει θα πρέπει να ελεγχθεί η οικονομική του δυνατότητα και όχι να κάνεις διακανονισμούς «ξεφτίλας» με το κάθε πολιτικό σκουπίδι της κοινωνίας.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΟ Πρόεδρος του «πουθενά» μετακλητός υπαλληλάκος
Επόμενο άρθροΠαπαζάχος: Στα επόμενα 10 χρόνια στην Κεφαλονιά θα έχουμε σεισμό 7 Ρίχτερ…