Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

H Γεωργία Παπαντωνοπούλου κατάγεται από τα Τσουκαλέικα του Δήμου Πατρέων και έλκει καταγωγή από την ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα από το Σούβαρδο.

Είναι κόρη του Ιωάννη Παπαντωνόπουλου, εργοδηγού – μηχανολόγου, συνταξιούχου της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Αχαΐας και της Μαρίας Παπαντωνοπούλου, το γένος Δημητροπούλου.

Ανατράφηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Πάτρας, μεταξύ των Τσουκαλέικων και των Ψηλαλωνίων. Αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Πατρών και κατόπιν μετέβει στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο πανεπιστήμιο U.C. BERKELEY, της Καλιφόρνιας, όπου σπούδασε Αγγλική Φιλολογία , ενώ ταυτόχρονα πήρε υποτροφία στην Μεταφραστική Ορολογία Εφαρμοσμένων Επιστημών (Ιατρική, νομική, Αρχιτεκτονική, Αγγλικά για Business και Μαθηματικά).

Μιλά ακόμη Ιταλικά και Γαλλικά και είναι πτυχιούχος ανώτερης σχολής προγραμματισμού Η/Υ.

Το 2006 κατήλθε για πρώτη φορά στο στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπου εκλέχθηκε Δημοτική Σύμβουλος Πατρέων σε μια από τις πρώτες θέσεις του συνδυασμού της , αλλά σε ακόμη υψηλότερη στο σύνολο των υποψηφίων όλων των συνδυασμών.

Στο διάστημα αυτό διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Πατρών , του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Πατρέων και υπηρέτησε τον πολιτιστικό τομέα και ιδιαίτερη Επιτυχία.

Το Μάιο του 2012 ήταν υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και το 2014 υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος.

Για όποιον θέλει να επισκεφθεί το site: http://www.georgiapapadon.com/ 

Georgia Papadon 

Georgia Papadon – Classy & Fabulous Way of Living 

georgiapapadon.com

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΗλίας Δ. Ασπρούκος
Επόμενο άρθροΔΩΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ Το Ημερολόγιό μου (συνέχεια)