Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Η Λούσυ Νικολάου γεννήθηκε στη Ροδοδάφνη του Αιγίου το 1984 και από πολύ μικρή απέδειξε έμπρακτα την αγάπη της για μάθηση όχι απλά παίρνοντας Πτυχίο Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αλλά παράλληλα δραστηριοποιούμενη σε πολλά ειδικά προγράμματα από τα οποία πήρε Πιστοποιητικό!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακή η συμμετοχή της!

 Οφείλουμε να αναφέρουμε ενδεικτικά ότι κατέχει Πιστοποιητικό γνώσης του συστήματος γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille, συμβουλευτικής διαχείρισης κρίσεων και ψυχομετρίας. Επίσης έχει επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή και τα Παιδαγωγικά, έχει παρακολουθήσει πολλά Σεμινάρια και

προγράμματα Εθελοντισμού όπως αυτό των Παγκοσμίων Ολυμπιακών Αγώνων του 2011 και σήμερα κάνει ιδιαίτερα μαθήματα δραστηριοτήτων σε παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Το βασικότερο όμως είναι ότι έχει τεράστια επαγγελματική εμπειρία από Εθελοντική Εργασία και Πρακτική Άσκηση σε πολλούς χώρους και παρακολούθησε πολλά συνέδρια και ημερίδες.

 Αρθρογραφεί στον τοπικό τύπο, γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά και είναι κάτοχος διπλώματος Η/Υ.

 Εκείνο που οφείλουμε σαν Εφημεριδοπεριοδικό να τονίσουμε είναι η αγάπη της για τα παιδιά και το ίδιο για τα ηλικιωμένα άτομα!

 Το ατυχές είναι ότι στη Περιφέρεια δύσκολα αναδεικνύονται και αξιοποιούνται τέτοια άτομα!

 Το Εφημεριδοπεριοδικό μας όμως με τις όποιες δυνάμεις έχει,… στηρίζει απόλυτα αυτά τα νέα παιδιά που δεν χάνουν τον χρόνο τους στις καφετέριες, αλλά δουλεύουν έστω και εθελοντικά προσφέροντας αγάπη και ουσιαστική βοήθεια λόγω των γνώσεών τους! 

                                                                                                                                     Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:neoikairoienaigio@gmail.com

Προηγούμενο άρθροΠροσωπο-γραφία Χριστίνη Όλγα Καρτσωνάκη
Επόμενο άρθροΓιάννης Δρουγούτης