Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Η Κατερίνα Πλατώνη που ηλικιακά είναι συνομήλικη με την εκδότρια των «Νέων Καιρών εν Αιγίω» τελείωσαν την ίδια Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημείου Αθηνών, την ίδια εποχή, η μεν Κατερίνα Ελληνική Φιλολογία, η δε Χριστίνα Γαλλική Φιλολογία της Φιλοσοφικής Σχολής. 

Είναι στην ηλικία που οι κοπέλες τρέχουν πάντα πίσω απ’ ότι τις έλκει και τελικά κι οι δύο αυτό έκαναν!  

Η μεν Αιγιώτισα Κατερίνα, κόρη του Νίκου και της Ολυμπίας αποφάσισε να διδάξει, κάνοντας ιδιαίτερα μαθήματα, κάνοντας ενισχυτική διδασκαλία στο 2ο Λύκειο Αιγίου και βεβαίως στο κοινωνικό φροντιστήριο, η δε Χριστίνα… δεν δίδαξε, έκανε άλλα! 

Παράλληλα όμως η Κατερίνα εδώ και ένα χρόνο ασχολείται και με τον latin χορό, διότι το νιώθει, έχει τη κίνηση και τον ρυθμό μέσα της και τα βγάζει χορεύοντας! 

Τι πιο όμορφο! Πάνω απ’ όλα έχει τη δουλειά της, αλλά προκειμένου να πάει να χτυπιέται σ’ ένα γυμναστήριο, χορεύει, διότι «Νους υγιής εν σώματι ….!» 

Η Κατερίνα είναι φανατικά εκ πεποιθήσεως φιλόλογος και δεν ντρέπεται να λέει ότι λατρεύει τον χορό και χορεύει! Τις προάλλες μάλιστα σήκωσε ένα video στο facebook χορεύοντας με τον άνδρα της ζωής της που λατρεύει, τον ανεψιό της! 

Την χαρήκαμε το ίδιο, όπως τη χαρήκαμε και στα καλλιστεία που χόρεψε ομολογουμένως εντυπωσιακά, χαρίζοντας το πραγματικό κέφι στην εκδήλωση με τη παρουσία της!  

Το δασκαλίκι είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο
Κατερίνα, χόρευε λοιπόν για να εκτονώνεσαι εσύ
κι’ εμείς να σε χαιρόμαστε!  

Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΠροσωπο-γραφία Σία Τσουρέκη
Επόμενο άρθροΠροσωπο-γραφία Χριστίνη Όλγα Καρτσωνάκη