Συντάχθηκε από Ηλίας Ασπρούκος

Το θέατρο του παραλόγου σε πλήρη εξέλιξη είναι φορές να απορείς. Το άκουσες ή μήπως το φαντάστηκες; θαρρείς πως είσαι πρωταγωνιστής θύτης και θύμα μιας παράλογης πολιτικής.   Μετά από το γεγονός ότι αυξήθηκε ραγδαία ο τουρισμός λόγο της λαθρομετανάστευσης. Γιατί που αλλού να πάνε οι καημένοι μετανάστες στα νησιά Φίτζι, Μπόρα Μπόρα ή για Ντουμπάι ξεκίνησαν αλλά τους έπιασε μπόρα; Γι αυτό και αυτοί οι έρμοι κατηφόρισαν για τη δύσμοιρη Χώρα που λέγεται Ελλάδα. Γιατί άκουσαν λέει οι δουλέμποροι πως η Χώρα τούτη άνοιξε της πύλες της και περιμένει όλα τα φρούτα. Νιγηριανούς, Σύριους, Σομαλούς,   Αφγανούς  και τέλος πάντων κάθε καρυδιάς καρύδι έτοιμη να τους περιθάλψει και να τους δείξει  το αριστερό της πρόσωπο γεμάτο συμπόνια. Έτσι που το πάει θα καταλήξουμε να είμαστε μειονότητα στην Ελλάδα.  Γι αυτό όσοι προλαβαίνετε  μάθετε καμιά Ανατολίτικη γλώσσα και μαζί μ’ αυτήν και κανένα χορό γιατί τον καρσιλαμά δεν τον γλιτώνουμε.  

 Μέχρι χθες όλοι ξέραμε διά στόματος Υπουργού ότι οι αλλοδαποί ηλιάζονται, κάνουν διακοπές στη Χώρα μας και απολαμβάνουν τα σιντριβάνια της  Ομόνοιας αφού τα χρησιμοποιούν ως λουτήρες. Όπως οι Αρχαίοι Αθηναίοι είχαν τα κοινά λουτρά, έτσι και οι αλλοδαποί έχουν τα σιντριβάνια.

Δεν καταλάβαμε που είναι το παράξενο; 

Σήμερα λοιπόν μάθαμε και αυτό οι αλλοδαποί διακτινίζονται. Ναι… Ναι διακτινίζονται ή μπορεί να τους παίρνουν τα ούφο. Τι να πει κανείς για τις βουλές της φύσης; Μπα ας μη μιλήσουμε εμείς τα λέει η κυρά Τασία στις απαντήσεις της στην ΚΕΔΚΕ. Πραγματικός διάλογος ακολουθεί.

ΘΕΜΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Καμίνης: «Πού πάνε κυρία υπουργέ;». 

Χριστοδουλοπούλου «Στην Ευρώπη» 

Καμίνης: «Πώς πάνε;» 

Χριστοδουλοπούλου: «Δεν το ξέρω αυτό. Απλώς εξαφανίζονται»

Ακούγονται γέλια και η Υπουργός συνεχίζει:. «Γιατί γελάτε, σας φαίνεται αστείο; Που να ξέρω εγώ; Εγώ ελέγχω την είσοδο, όχι την έξοδο».

Εμ βέβαια face control γίνεται μόνο κατά την είσοδο τώρα κατά που πάνε τι την νοιάζει αυτή και τα συντρόφια της; 

Μετά το λιάσιμο, η εξαφάνιση

Έτσι που το πάνε το μόνο σίγουρο θα εξαφανίσουν τους Έλληνες από την Ελλάδα. Ήδη πριν μερικές μέρες, 12 μετανάστες πνίγηκαν επειδή οι ομοεθνείς τους τους πέταξαν στη θάλασσα επειδή ήταν Χριστιανοί. Άραγε αυτή την κραυγή θα την ακούσει κανείς; 

Γιατί εδώ καράβια χάνονται και η κυρία Τασία χτενίζεται.  

 Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Ηλίας Ασπρούκος Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΔιεθνής Κουζίνα-«Σεμινάριο» Γαστρονομικής Κουλτούρας και Γευσιγνωσίας για απαιτητικούς μερακλήδες!!!
Επόμενο άρθρο(Φθινόπωρο 2015)