Συντάχθηκε από Ν.Κ

Το τερματίσαμε; Ή μήπως όχι ακόμα; Πρέπει να φτάσουμε στο τέλος να θρηνήσουμε νεκρό για να ασχοληθεί κάποιος σε αυτήν τη χώρα σοβαρά με όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος των αθλητικών συντακτών- και όχι μόνο;

Ποιος αθλητικός εισαγγελέας, μου λέτε; Περισσότερο για γλάστρα μοιάζει παρά για άνθρωπος της Δικαιοσύνης. Εδώ που φτάσαμε, όμως, δεν είναι πια θέμα του κάθε υπάλληλου Σιμιτζόγλου, αλλά της ίδιας της Εισαγγελίας, που θα έπρεπε να έχει επιληφθεί αυτεπάγγελτα μετά το μαφιόζικο μήνυμα του Πάμπλο Εσκομπάρ σε δημοσιογράφο που βρίσκεται σε κόντρα με πανίσχυρο ιδιοκτήτη ΚΑΕ, όπως κατήγγειλε με πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Sportime».

Όμως, πείτε μου, ποια επίθεση εις βάρος αθλητικού συντάκτη επίλυσε η αστυνομία από τη μέρα, πριν από πολλά χρόνια, που ξεκίνησαν οι επιθέσεις εις βάρος τους; Ούτε μία! Είτε αφορούσαν ξυλοδαρμούς είτε περιουσίες τους, οι αθλητικοί συντάκτες ήταν και είναι πάντα στο στόχαστρο.

Και η αστυνομία… δήθεν αναζητεί τους ενόχους. Ούτε ο Ερυθρός Σταυρός να ήταν. Και για να μην μπερδεύεστε, δεν είναι όλοι οι αθλητικοί συντάκτες ίδιοι. Υπάρχουν ευτυχώς ακόμη δημοσιογράφοι που μπορούν και εκφράζουν τις απόψεις και τις θέσεις τους.

Όσοι σέβονται ακόμα τους εαυτούς τους και ασκούν κριτική και γράφουν αυτό που βλέπουν. Συμφωνείς ή διαφωνείς μαζί τους είναι άλλη κουβέντα. Κουβέντα με επιχειρήματα, όχι με ξύλο, τρομοκρατία, απειλές, μπράβους και μαφιόζικες πρακτικές, για να μάθουν και να μην ξαναγράψουν…

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Διαχειριστής Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΤο στήσιμο της νέας ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ στο μπάσκετ
Επόμενο άρθροΤα αθλητικά με την πολιτική μαζί κάνουν ένα εκρηκτικό κλίμα