Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Για μια ακόμα φορά πρώτο θέμα στα ΜΜΕ ο πρώην τσάρος της οικονομίας Γιάννος Παπαντωνίου και οι μίζες από τα εξοπλιστικά… Μονοπώλησε το θέμα στα δελτία ειδήσεων και όλα τα άλλα πέρασαν σε δεύτερο πλάνο.

Όμως πριν τη σύλληψη του Γιάννου Παπαντωνίου ας πάμε μερικές μέρες πίσω… Τότε που ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης ανέφερε χαρακτηριστικά «μόνο αν μπουν ορισμένοι φυλακή θα κερδίσουμε τις εκλογές». Πράγματι η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου φέρει αποτελέσματα, όταν θες να κρατηθείς στην εξουσία με νύχια και με δόντια. Ακόμα πιο εμφανή τα αποτελέσματα όταν θες να καλύψεις τα αλληλοφαγώματα  των υπουργών σου και τις καρατομήσεις τους.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ιστορία των εξοπλιστικών άρχισε από τον Καμμένο σε μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης γιατί εκείνη την εποχή βόλευε επικοινωνιακά όλη αυτή η κατάσταση την σημερινή κυβέρνηση. Στην πορεία ήρθαν οι δηλώσεις Πολάκη και το σημαντικότερο από όλα η δήλωση Κοτζιά που πυροδότησε τους γείτονες και τους έκανε να μιλάνε για ακόμα μια φορά περί Καστελόριζου.

Όλο αυτό κάπως έπρεπε η κυβέρνηση να το διαχειριστεί. Μην ξεχνάμε ότι ο Πάνος είναι ο αγαπητός φίλος και συνοδοιπόρος του Αλέξη, αλλά και του Πολάκη αφού γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά τους με φιέστες. Αφού λοιπόν ανέκυψε το θέμα μεταξύ του Κοτζιά και του Πάνου μιας και ο Αλέξης έχει βρει κράχτη τον Πάνο να βγάζει από την μέση όποιον δεν του κάνει… Μιας και η ιστορία με την Αιγιαλίτιδα άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου έπρεπε όλο αυτό κάπως να μαζευτεί. Οπότε ήρθε το κερασάκι που λέγεται Παπαντωνίου και αμέσως μετά η έξοδος – άδεια του Κουφοντίνα δύο γεγονότα σχεδόν ταυτόχρονα.

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία σε αυτή τη χωρά … Το κακό είναι πως τυχαία και μοιραία όλα γίνονται προς τη λάθος κατεύθυνση. Καιρός λοιπόν να ενημερώσει όλους αυτούς τους πολιτικούς αριβίστες , πως το αίσθημα δικαίου δεν καλύπτεται να βλέπουμε με χειροπέδες αυτούς που έκαναν οικονομικές ατασθαλίες, αλλά να επιστρέψουν τα «κλεμμένα» στο ελληνικό κράτος και να διατεθούν προς το κοινό όφελος. Μήπως και κάποτε ορθοποδήσει αυτός ο τόπος!  

Το ποντικό τον είδαμε … καιρός να δούμε την φάκα !

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΣκοπιανό και Εκκλησιαστικό θα εξαερώσουν τον Τσίπρα
Επόμενο άρθροΟ Πρόεδρος του «πουθενά» μετακλητός υπαλληλάκος