Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Από την πρώτη στιγμή των φονικών πλημμυρών στη Μάνδρα Αττικής, με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων και καθημερινά στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του τους κατοίκους που βίωσαν την ανείπωτη τραγωδία.

Στελέχη και υπάλληλοι της ΠΑΕ, πάνω από είκοσι ημέρες τώρα, καθημερινά προσφέρουν ρούχα και αγαθά πρώτης ανάγκης, εργαλεία, αλλά και μηχανήματα που νυχθημερόν δουλεύουν για την αποκατάσταση των ζημιών.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα, ο ηγέτης του Ολυμπιακού, λίγο μετά την επίσκεψή του στη Μάνδρα, έστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα συμπαράστασης προς τους κατοίκους, με μια ανθρώπινη και συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook.

«Θα είμαστε εκεί όσο χρειαστεί», τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ποστάροντας τη φωτογραφία ενός κόκκινου τριαντάφυλλου με ιδιαίτερο συμβολισμό, καθώς το λουλούδι «σώθηκε» από τις φονικές πλημμύρες. 

«Μια κυρία στη Μάνδρα προσέφερε ένα τριαντάφυλλο και είπε στους ανθρώπους μας: «Μπορεί το νερό να πήρε όλο μου το βιος, αλλά γλύτωσε από την καταστροφή αυτό το τριαντάφυλλο. Σας παρακαλώ να το δώσετε στον κύριο Μαρινάκη, να του πείτε ευχαριστώ για ότι έχει κάνει και να έχει την ευχή μου να ευωδιάζει πάντα όπως ευωδιάζει αυτό το λουλούδι», έγραψε στο Facebook ο κ. Μαρινάκης και κλείνοντας τους έδωσε ακόμα περισσότερη ελπίδα: «Για αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να κάνουμε τα πάντα. Και θα είμαστε εκεί όχι μόνο είκοσι ημέρες, αλλά όσο χρειαστεί»!

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΗ οικονομική στενότητα της κοινωνίας φαίνεται στις καθημερινές επισκέψεις του κόσμου στα φαρμακεία
Επόμενο άρθροO πόλεμος κατά του παράνομου τζόγου από την ΕΛΑΣ!