Συντάχθηκε από Δέσποινα Γρηγοριάδου
Ομολογώ πως σήμερα νιώθω άβολα, ντρέπομαι φίλοι μου, τόσοι άνθρωποι φυτοζωούν, πεινούν από την ανεργία και το κόψιμο των συντάξεων, (… διότι ουσιαστικά περί κοψίματος πρόκειται) και εμείς γράφουμε για το καραφάκι της γιαγιάς με το… χωνευτικό!
Ήταν κι’ αυτό ξεχασμένο βέβαια !
Η νοικοκυρά έβαζε μέσα λικεράκι μέντας και ήταν το τελευταίο που θα σερβίριζε μετά τα ορεκτικά, το φαγητό, τη σαλάτα, το φρούτο και το γλυκό.
2 δακτυλάκια liqueur μέντας για τη χώνεψη ήταν ότι πρέπει μετά από φαγοπότι και … Άγιος ο Θεός !
Μάλιστα στα καλά εστιατόρια συνηθίζεται να κερνούν στους θαμώνες κουφετάκια μέντας και παλαιότερα σας είχα γράψει σχετικά! Έχετε το υπόψη σας, μπορεί να’ ρθουν εποχές που θα… τρώμε τόσο πολύ, που η μέντα θα’ ναι απαραίτητη!!!
Δ. Γ.
Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου
Author: Δέσποινα Γρηγοριάδου Email:[email protected]