Συντάχθηκε από Δέσποινα Γρηγοριάδου

Σε αρζαντό το οποίο σφυρηλάτησα για να μην είναι λεία η επιφάνειά του επαργυρώνοντάς το βάζοντας μια «κορνιζούλα» με καλάι, δημιούργησα αυτή την οβάλ επιφάνεια!

Στη συνέχεια κόλλησα πάλι με καλάι, και κολλητήρι επαργυρωμένα κλαδάκια, στα οποία πέρασα χανδρούλες από κιτρίνη! Έτσι έχουμε ένα μπουκετάκι κολλημένο επάνω στη καρφίτσα, διότι περί καρφίτσας πρόκειται! Από πίσω φρόντισα να κολλήσω πάλι με καλάι μια μικρή παραμανίτσα, για να μπορούμε να βάζουμε αυτή την τόσο εντυπωσιακή καρφίτσα που κατασκευάσαμε στο…πέτο του ταγιέρ ή στη μπλούζα της αρεσκείας μας!

Τώρα όσον αφορά το σχήμα και το μέγεθος θα ’ναι αυτό που προτιμούμε, στρογγυλό, τετράγωνο, τριγωνικό, μικρό ή μεγάλο και χανδρούλες επίσης της αρεσκείας μας από πλευράς χρώματος και ποιότητας. Το design κάθε κοσμήματος που κατασκευάζουμε είναι θέμα έμπνευσης, η οποία επίσης καλλιεργείται όταν φροντίζουμε να βλέπουμε πολλά είδη κοσμημάτων σε περιοδικά, στο διαδίκτυο ή και στην T.V. Εγώ σας δίνω ιδέες από τη πείρα μου, δεδομένου ότι ασχολήθηκα και ασχολούμαι πολλά χρόνια!

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Δέσποινα Γρηγοριάδου Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΟι καινούργιες δημιουργίες της Κατερίνας
Επόμενο άρθροΧειροποίητη εικαστική κατασκευή…σε πάπυρο