Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Ο 67χρονος κύριος Γιώργος διαγνώστηκε με ζαχαρώδη διαβήτη το 2000. Ύπουλη ασθένεια.

Έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα κι έχει ταξιδέψει και στο εξωτερικό για χάρη του Ολυμπιακού. Από το 2010 σχεδόν δεν βλέπει καθόλου, ελάχιστα μόνο από το δεξί μάτι του- σε βαθμό μόνο για να αυτοεξυπηρετείται-, αλλά όπως του έχουν πει και οι γιατροί ανά πάσα στιγμή μπορεί να χάσει εντελώς και αυτή τη μικρή δυνατότητα.

Αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, σοβαρά ζητήματα επιβίωσης, αλλά είναι ένας ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και τίποτα δεν θα μπορούσε να του στερήσει τη μεγάλη αγάπη του. Όποτε μπορεί από τη Θύρα 14, ζει τον Ολυμπιακό με τα μάτια της ψυχής:

«Στο γήπεδο νιώθω υπέροχα. Ρωτάω τον αδερφό μου πολλές φορές ποιος έχει την μπάλα, προς τα πού κάνουμε επίθεση, ακούω τις αντιδράσεις του κόσμου και σηκώνομαι να πανηγυρίσω τα γκολ. Αν είναι να χάσω την όρασή μου εντελώς θα ήθελα να είναι στο γήπεδό μας, σ’ ένα γκολ ή σε μια μεγάλη πρόκριση. Αυτή θα ήταν η ευτυχέστερη μέρα της ζωής μου!». Δεν διακρίνει χρώματα, αλλά το κόκκινο είναι βαθιά χαραγμένο στην καρδιά του   !

Ο Ολυμπιακός όμως είναι μια ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και η οικογένεια δεν αφήνει απροστάτευτα τα μέλη της. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πριν από καιρό όταν πληροφορήθηκε την περιπέτεια που περνάει ο κύριος Γιώργος έδωσε εντολή να βοηθηθεί οικονομικά για να τοποθετηθεί μια βαλβίδα στο δεξί μάτι του προκειμένου να ελέγχει την πίεση. Ουδέποτε θέλησε να δημοσιευτεί, όπως κάνει πάντα με όσους ανθρώπους βοηθάει- και είναι πάρα πολλοί πιστέψτε με-.Ο κύριος Γιώργος ένιωσε την ανάγκη να τον ευχαριστήσει αν και όπως μας εξήγησε «δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ από κοντά, αλλά νιώθω μια απέραντη ευγνωμοσύνη για εκείνον. Δεν υπάρχει καλύτερος ηγέτης και με αυτόν ο Ολυμπιακός δεν θα’ χει ποτέ ταβάνι στις φιλοδοξίες του. Με αυτόν δεν θα γυρίσουμε ποτέ στα πέτρινα χρόνια»…

Κ. Πρωταθλητής

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΤα αθλητικά με την πολιτική μαζί κάνουν ένα εκρηκτικό κλίμα
Επόμενο άρθροΠως οι δύο παλιοί συμπαίκτες κατέληξαν στα δικαστήρια Σαλπιγγίδης εναντίον Βρύζα