Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Ο κάποιος Θεοχαρόπουλος, πρώην πρόεδρος κάποιου κόμματος «πουθενάδων», ο οποίος τρώει-πίνει-κάθεται εδώ και μια 5ετία plus χωρίς να έχει κάνει απολύτως τίποτα,

πριν το ρίξιμο μιας ψήφου-κέρασμα υπέρ της «καταπληκτικής» συμφωνίας των Πρεσπών, διορίστηκε μετακλητός υπαλληλάκος στον ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεχίζει να τα κάνει αέρα με αμείωτη ένταση για άλλη μια χαλαρή τετραετία, επειδή, ρε φίλε, καμία εξυπηρέτηση, εκδούλευση, μεταγραφή δεν πρέπει να πάει χαμένη. Με σχεδόν ανύπαρκτο πολιτικό μέγεθος, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος πρώην υπουργός «διμήνου» του ΣΥΡΙΖΑ διορίστηκε κι αυτός μετακλητός, έχοντας αναλάβει καθήκοντα διευθυντή της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ. Στα προσόντα του παραμένει ο τίτλος του προέδρου κόμματος-σφραγίδα, ΔΗΜ.ΑΡ., το οποίο, ωστόσο από τα τόσα «πήγαινε-έλα» του, έμεινε το μισό- το υπόλοιπο ξέμεινε στο ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος επίσης δεν κατάφερε να εκλεγεί στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αλλά είχε κάνει την «προεργασία» του και δεν ξέμεινε από δουλειά. Είναι από τις σπάνιες περιπτώσεις που ένας αρχηγός «κόμματος» ή πρώην υπουργός διορίστηκε μετακλητός. Παρά την ιδιότητα του μετακλητού, ωστόσο, κατήγγειλε την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι έκανε «τρομερή αύξηση μετακλητών και κόστους στο “επιτελικό κράτος”»! Προφανώς, ο πρώην υπουργός και νυν μετακλητός… διακρίνεται από αυτοσαρκασμό.

Ωστόσο, ο άλλοτε πρόεδρος της «ολόκληρης» ΔΗΜ.ΑΡ. και αποτυχών υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει μόνο αυτό το ταλέντο. Είναι επιτυχημένος θεσιθήρας της πολιτικής, αν αναλογιστεί κανείς ότι ξεκίνησε την καριέρα του στη ΔΗΜ.ΑΡ., έγινε από σπόντα αρχηγός του κόμματος, πέρασε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη με τη Φώφη, ως βουλευτής Επικρατείας, και συνέχισε στο ΚΙΝ.ΑΛ., από το οποίο αποχώρησε για να κάνει τη «χάρη» στον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος τον αντάμειξε με μια θέση υπουργού και στη συνέχεια μετακλητού, εξασφαλίζοντάς του έναν μισθό. Κάποιοι μιλούν για ταπεινωτικό συμβιβασμό ενός πρώην υπουργού, που έγινε μετακλητός, ωστόσο ο Θεοχαρόπουλος την πρώτη φορά που επιχείρησε να εκλεγεί απέτυχε και η πολιτική ήταν μια πορεία που ήταν μονόδρομος.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΤον ποντικό τον είδαμε … Τη φάκα την βλέπουμε;
Επόμενο άρθροΠαίρνουν τηλέφωνο τον… Χατζηδάκη!