Συντάχθηκε από Ελπίδα Αστεράκη, διορατική

 Κριός 21.03-19.04  

Χρονιά αγωνιστική και αποφασιστική για τη ζωή σας. Κάντε καλύτερους χειρισμούς για καλυτέρευση οικονομικών.
Η προσωπική σας ζωή θέλει προσοχή για να μην πληγωθείτε. Προσέξτε τους δύο πρώτους μήνες, μην κάνετε ριζικές αλλαγές.

 Ταύρος  20.04-20.05   

Χρονιά αφύπνισης και σταθμός, καινούργιες προοπτικές. Θα ωριμάσετε διότι θα αιφνιδιαστείτε από τους ανθρώπους.
Δέχεστε ευνοϊκές επιρροές, γι’ αυτό να τις αξιοποιήσετε.
Χαράσσετε νέα πορεία και πετυχαίνετε. Προσέξτε τα νεύρα σας, δεν είναι εύκολη χρονιά, αλλά είναι δημιουργική.

  Δίδυμοι  21.05-21.06   

Είναι μία χρονιά για ανεφοδιασμούς. Ανασυντάσσεστε και βαθμιδόν ανακουφίζεστε γενικότερα. Συνειδητοποιείτε τις δυνατότητές σας και παύετε να επηρεάζεστε. Μην λειτουργείτε με επιπολαιότητα για να πετύχετε.

 Καρκίνος  22.06-22.07  
Είναι μία χρονιά για πολλές διευθετήσεις και ξεκινήματα. Μέχρι τα μέσα της Άνοιξης θα πάρετε αποφάσεις και θα σχεδιάσετε πολλά. Προτιμήστε τον δρόμο της ειλικρίνειας. Δεν είναι εύκολη χρονιά, αλλά με σύνεση όλα πάνε καλά.

Λέων  23.07-23.08
Είναι μία χρονιά για αντιμετώπιση αλλαγών. Είστε ταλαιπωρημένοι αλλά πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας για να διατηρήσετε τα κεκτημένα. Η χρονιά είναι σκληρή και ευεργετική. Θα αντιμετωπίσετε καινούργια προβλήματα στην οικογένεια. Οι μήνες Φεβρουάριος, Ιούλιος και Αύγουστος θεωρούνται επεισοδιακοί. Εντοπίστε τους κινδύνους και μη βιάζεστε.

 Παρθένος  24.08-22.09
Χρονιά ανάκαμψης και προσδοκιών. Έρχεται μία καλύτερη εποχή, ήδη βρίσκεστε στον προθάλαμο. Έρχεται η εποχή βελτίωσης και ανακούφισης. Ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις και διορθώνετε τα λάθη του παρελθόντος. Ανακαλύπτετε νέους προορισμούς στη ζωή.


Ζυγός  23.09-23.10
Αγωνίες και επιτεύγματα έχει η φετινή χρονιά. Ταλαιπωρηθήκατε στις προσωπικές σας σχέσεις, αποστασιοποιηθείτε από ορισμένους ανθρώπους για να φτάσετε στον τελικό σας στόχο. Θα απομακρύνετε όποιον σας βαραίνει την ψυχή! Απελευθερώνεστε και ενισχύονται οι προσπάθειες σας.

  Σκορπιός  24.10-23.11
Η χρονιά των καινούργιων προσανατολισμών και είναι μία χρονιά -σταθμός στη σχέση μας. Να είστε μόνος συνεπείς. Η ζωή σας αποκαθίστανται. Να εκφραστείτε δημιουργικά μέχρι να καλυφθούν οι ανάγκες σας. Θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρο και θα εντυπωσιάσετε. Οι ρομαντικοί συναντάται ενδιαφέροντες ανθρώπους.

  Τοξότης  24.11-21.12.
Χρόνια διευθετήσεων και ξεκινημάτων. Είστε πλέον ελεύθερος να ρυθμίσετε τη ζωή σας μετά από τόσους αγώνες που κάνατε. Το 2018 είναι μεταρρυθμιστικό και επεισοδιακό. Ανασυγκροτούνται τα οικονομικά σας. Να είστε επιφυλακτικοί στις κινήσεις σας. Είναι η χρονιά των καινούργιων θεμελίων.

  Αιγόκερως  22.12-19.01
Είναι η χρονιά μιας καινούργιας αρχής. Αγωνιστήκατε σκληρά για να δημιουργήσετε και να διατηρήσετε. Δεν ηττηθήκατε, η δύναμή σας παρέμεινε. Φέτος είναι ο προθάλαμος μιας σημαντικής επταετίας και θα χτίσετε μία νέα βάση. Τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί, μην οπισθοχωρείτε τώρα, να συνεχίσετε και ας κουραστείτε ,η ικανοποίηση θα είναι μεγάλη. Μπήκατε στη Νέα Εποχή. Προσοχή ότι πετύχετε το 2018 θα’ ναι εχέγγυο για τα επιτεύγματα των επομένων δύο χρόνων.

  Υδροχόος  20.01-18.02
Είναι η χρονιά των της αλλαγής νοοτροπίας. Αρχίζει μία νέα επταετία για σας. Αξιοποιείται πιο πρακτικά τα ταλέντα σας. Άνοιξη και Φθινόπωρο παίρνετε αποφάσεις. Γίνετε πιο πρακτικοί και πιο συνεργάσιμοι με αυτούς που θα συμβάλλουν στην προκοπή σας. Συναισθηματικά θα ανανεωθείτε και γενικά το 2018 είναι μία χρονιά σύνθετης εμπειρίας.

  Ιχθύες  19.02-20.03
Είναι η χρονιά των καινούργιων οριζόντων και το 2018 θα φέρει νέα πραγματικότητα. Μετά τα γενέθλιά σας ανοίγονται νέοι δρόμοι και από το Μάιο κάνετε σχέδια για το μέλλον. Θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, συμφιλιωθείτε με το χρόνο, ο οποίος θα σας δώσει τις καλύτερες «πληροφορίες» για τις επιλογές που κάνατε.

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΑνοιξιάτικη
Επόμενο άρθροΠροβλέψεις για το 2019