Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Γεώργιος Τζάκης γεννήθηκε στο Αίγιο το 1982 και είναι μέλος πολύτεκνης οικογένειας. Ζει και δραστηριοποιείται στην όμορφη γενέτειρά του. Από μικρή ηλικία του άρεσε η τέχνη “του μαστορεύειν” γι’ αυτό και από πολύ μικρός εργάστηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων που διατηρεί ο θείος του.  

Αποφοίτησε από την τεχνική σχολή ΟΑΕΔ στην ειδικότητα μηχανικού αυτοκινήτων. Παρά το γεγονός ότι δεν εξασκεί το επάγγελμα του μηχανικού αυτοκινήτων, εξακολουθεί να… μαστορεύει, με την προσφορά γνώσεων και τέχνης, βοηθώντας την επιχείρηση της αδελφής του, ασχολούμενος πλέον με ποδήλατα. Παράλληλα με αυτά και καθώς υπήρξε στο παρελθόν ερασιτέχνης αθλητής και λάτρης του αθλητισμού, ίδρυσε με μια ομάδα φίλων και ομοϊδεατών το 2009 τον ποδηλατικό όμιλο “ΔΙΑΓΟΡΑ” Αιγίου.

Όντας δραστήριο άτομο και ανήσυχο πνεύμα και θέλοντας να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για τον τόπο του άρχισε να ασχολείται με τα κοινά συμμετέχοντας στις δημοτικές εκλογές. Το 2010 για πρώτη φορά και ακολούθως το 2014, υποψήφιος μάλιστα, την δεύτερη φορά, με την παράταξη της εκλεγείσας δημοτικής αρχής. Επίσης, συμμετείχε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές της 25 Ιανουαρίου 2015 με το νεοσυσταθέν κόμμα “ΤΕΛΕΙΑ”  του Απόστολου Γκλέτσου.

Είναι παθιασμένος με την ζωή και ό,τι πράττει το πράττει με ιδιαίτερο ζήλο. Πάνω απ’ όλα όμως ο Γεώργιος Τζάκης είναι πατέρας δύο υπέροχων παιδιών, της Γεωργίας και του Θεοφάνη, τα οποία αποτελούν το σημαντικότερο και φυσικά το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής του. 

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΠροσωπο-γραφία Βούλα Μέμου
Επόμενο άρθροΠροσωπο-γραφία Σία Τσουρέκη