Συντάχθηκε από Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Από το 2004 έως το 2006 έκανε την πρακτική του Άσκηση στο Δικηγορικό Γραφείο του Ευστάθιου Θεοδωρακόπουλου.

Από το 2007 έως και σήμερα διατηρεί δικό του δικηγορικό γραφείο με αντικείμενο που καλύπτει όλο το φάσμα του εμπορικού και αστικού δικαίου όπως 1. Γενική Δικηγορία, 2. Υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα ν.3869/2010, 3. Δίκαιο δικαιόχρησης (franchise)- συμβάσεων αποκλειστικής διανομής- εμπορικής αντιπροσωπείας, 4. Οικογενειακό- Εμπράγματο- Δίκαιο ζημίων από αυτοκίνητα, 5. Εμπορικό δίκαιο συμβάσεων.

Από 1.1.2007-31.12.2009 ήταν Νομικός σύμβουλος στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. 

Από το έτος 2006 έως το 2013 συνεργάστηκε ως Νομικός Σύμβουλος με την εμπορική επιχείρηση «Μπουκέτο Μπαλόνια» η οποία διατηρεί πανελλαδικώς άνω των 50 καταστημάτων, εδρεύει στην περιοχή μας, όπου και η παραγωγική της μονάδα και η οποία ασχολείται με το χώρο των διακοσμήσεων, τελετών γάμων και βαπτίσεων.

Από το έτος 2010 έως και σήμερα είναι Νομικός Σύμβουλος Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος ΑΕ (Νομιμοποιήσεις φυσικών και νομικών προσώπων, Διαδικασία υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων ν.3869/2010, Πτωχευτική διαδικασία και διαδικασία άρθρου 99 Πτωχ. Κώδικα, Διαταγές πληρωμών, Τακτικές Αγωγές επιδικάσεων, Αγωγές Καταδολίευσης, Δάνεια Στεγαστικής- Επιχειρηματικής- Καταναλωτικής πίστης και εμπράγματη και μη εξασφάλιση τους και λοιποί τομείς τραπεζικής δικηγορίας).

Από το έτος 2012 είναι νομικός συνεργάτης και σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. στο Νομό Αχαΐας καλύπτοντας νομικά το μεγάλο έργο της Σιδηροδρομικής Σύνδεσης Αθηνών-Πατρών.

Τελείωσε τη Νομική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και μιλά Άριστα Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Ο Απόστολος είναι χείμαρρος στον λόγο, εύχαρης και συμπαθέστατος.

Όσο για τη σύντροφό του κ. Γωγώ Παπαγεωργίου, δικηγόρο είναι μία γλυκύτατη κοπέλα που σε λίγο καιρό θα μας δώσει… μεγάλη χαρά!

Οι «Νέοι Καιροί» τους εύχονται ότι καλύτερο!

Νέοι Καιροί εν Αιγίω

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΗ Ισότητα των νόμων στον ιστό της αράχνης της πολιτικής
Επόμενο άρθροΜήπως πλησιάζει η αποφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου;