Συντάχθηκε από Μιχάλη Καρβέλα

Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας και Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος προωθούν σε Έλληνες και ξένους τουρίστες το πρωινό γεύμα από παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής γης. Το μεν Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας προσφέρει μόνο «Ελληνικό Πρωινό», η δε Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος σερβίρει αποκλειστικά από το «Καλάθι Πρωινού»
http://www.ert.gr/kalathi-proinou-ke-elliniko-proino-se-ka…/

Πέρα όμως από το Ελληνικό πρωινό και το Καλάθι Πρωινού που απευθύνονται σε ξενοδοχεία και σ’ άλλους χώρους διαμονής, θα μπορούσε να δημιουργηθεί και το αντίστοιχο χαρακτηριστικό Ελληνικό δεκατιανό [Gr-unch, (Gr)eece Br(unch)] κάτι το οποίο δεν έχει γίνει οργανωμένα μέχρι στιγμής πουθενά στην Ελλάδα!

To Grunch θα μπορούσε να προσφέρεται από καφετέριες μαζί με τον καφέ και τα άλλα ροφήματα, επιπλέον δε κι από άλλους χώρους εστίασης. Μη ξεχνάμε ότι πολλοί Έλληνες (και όχι μόνο) τουρίστες-επισκέπτες δε διαμένουν σε ξενοδοχεία ή άλλους χώρους διαμονής, αλλά φιλοξενούνται σε σπίτια συγγενών και φίλων τους κατά την περίοδο των διακοπών τους!
https://www.neoikairoi.gr/…/aroma-aigiale…/1490-ta-primarolia

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Νέοι Καιροί εν Αιγίω Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροΠρόταση από το Εφημεριδοπεριοδικό μας «Νέοι Καιροί εν Αιγίω»
Επόμενο άρθροΑιγιαλιώτικη Γη Ελληνική & πολύτιμη – Μαύρη Κορινθιακή Σταφίδα