Ένα μεγάλο μπράβο, σε όλους αυτούς που προσέφεραν σχολικά είδη για τις άπορες οικογένειες της περιοχής, όπως και στα προεδρεία της Τοπικής Κοινότητας και της Ποιότητας ζωής,  για  τα άμεσα αντανακλαστικά τους  και την  χορήγηση άδειας για τη διεξαγωγή της δράσης.

Ήταν η πρώτη φορά που  πραγματοποιήθηκε  στο Αίγιο, συλλογή σχολικών ειδών για άπορες οικογένειες από το Εμπορικό Σύλλογο και πραγματικά είναι άξια συγχαρητηρίων η ανταπόκριση του κόσμου.

Από νωρίς το πρωί  της Τρίτης, μέχρι αργά το βράδυ, οι εθελοντές από το ”Φωτεινό αστέρι”, μαζί με μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, σε δύο σημεία στην πλατεία Αγίας Λαύρας και στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Φανερωμένης Αιγίου, συγκέντρωσαν  σχολικά είδη που θα δοθούν σε όσους έχουν ανάγκη.

Είναι άξια θαυμασμού η συμμετοχή του κόσμου, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, που ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Από την πρώτη στιγμή συμπολίτες μας έφεραν ολοκαίνουριες τσάντες, τετράδια και ότι άλλο χρειάζονται οι μικροί μαθητές.

Όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν στα δύο σημεία,  τους ενημερώνουμε πως μπορούν για λίγες μέρες να  πηγαίνουν τα σχολικά είδη, στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας  ή στο κατάστημα  ανταλλακτικών του Προέδρου Λάμπη Παπαδόπουλου, στην Κανελλοπούλου 43.

Ο  Εμπορικός Σύλλογος θα φροντίσει να μοιραστούν σε σχολεία της περιοχής, όπου οι υπεύθυνοι θα τα δώσουν σε  ενδεείς οικογένειες.

Είναι συγκινητικό  πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας, αρκεί να δοθεί το έναυσμα για να φανερωθεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του για την εθελοντική δράση ανθρωπιστικής βοήθειας για το παιδί, στους εθελοντές από το  ”Φωτεινό Αστέρι” και στον πρόεδρο τους κ. Χρήστο Σπηλιόπουλο που δίνει και αυτός με την σειρά του τον δικό του αγώνα.

Το προεδρείο του Εμπορικού Συλλόγου υπόσχεται πως θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις που σκοπό έχουν την βοήθεια στον συνάνθρωπο.

Δήλωση προέδρου:

Ο εθελοντισμός  η προσφορά και η ανιδιοτέλεια σκοπό έχουν όχι μόνο το συνάνθρωπο αλλά και την κοινωνία γενικότερα.

Τέτοιες δράσεις μας κάνουν όλους να νιώθουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους συνετέλεσαν σε αυτό.

Ο Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας είναι και θα είναι πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο.

Χθες για άλλη μια φορά δώσαμε μηδενική αξία στις λέξεις  “πόσο” και “ποσό” αντ’ αυτού δώσαμε ανυπέρβλητη αξία στη χειρονομία και στην ανθρώπινη πράξη.

Ευχαριστούμε πολύ όλους!!

με τιμή

            ο Πρόεδρος                                                         η Γ. Γραμματέας

    Λάμπης Π. Παπαδόπουλος                                       Νικολέτα Χανδόλια

Προηγούμενο άρθροΔΩΡΑ ΚΟΥΒΕΛΗ – Το Ημερολόγιό μου (συνέχεια)
Επόμενο άρθροΟ απολίτιστος πολιτισμός  για το χατίρι της συναλλαγής…!