Οι «Νέοι Καιροί» μπροστά τραβούν και on line προχωρούν!

Έχουμε καιρό να τα πούμε Φίλοι μου, διότι… μετακομίσεις και απρόοπτα μας στέρησαν το δικαίωμα του χρόνου!

Δεν ήταν εφικτό να βγάλουμε 2 εποχιακά τεύχη από 100 και περισσότερο σελίδες, απλά διότι δεν μου αρέσουν οι προχειροδουλειές! Το να βγάλεις για να βγάλεις… δεν έχει νόημα, σημασία έχει να κυκλοφορείς με αξιοπρεπή θεματολογία και σοβαρά άρθρα που έχουν ανταπόκριση, διότι απλά είναι καλοδουλεμένα και γραμμένα από αξιόλογους ανθρώπους!

Συμπλήρωσα πλέον τα 40, έκανα χρονοβόρες σπουδές στο Καποδιστριακό και στην Αγγλία, είμαι μητέρα 2 κοριτσιών που η μία εξ αυτών ήδη πάει στο γυμνάσιο, το αντικείμενο της δουλειάς μου είναι άκρως κουραστικό,… οπότε πλέον βάζω αυστηρές προτεραιότητες! Στους δε γονείς μου όλο αυτό λέω:
 «-Ταξιδέψτε στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι για το σεμινάριο που θέλει να παρακολουθήσει η μαμά και πηγαίνετε Άνοιξη πάλι στη Βιέννη που δεν θα έχει ψωφόκρυο! Κάντε ότι σας γουστάρει!»

Το ίδιο να παρακινείτε και τους δικούς σας γονείς, φίλοι μου!

Δεν με πολυακούνε και ασχολούνται με πράγματα που φθείρουν , που ποτέ δεν θα ακούσουν ευχαριστώ,  λες… και πάνε γυρεύοντας για να κουράζονται, να προβληματίζονται, να ξοδεύονται! Τελευταία έβαλαν λίγο μυαλό!

Το Εφημεριδοπεριοδικό μας αγαπήθηκε παρά τη δόλια πολεμική που υποστήκαμε από 2 συγκεκριμένα κέντρα ψευτοεξουσίας που αυτοπροσδιορίζονται δυνατοί, ενώ στην ουσία είναι τενεκέδες ξεγάνωτοι!

Δεν μπορούν με τίποτε να χωνέψουν ότι μπορούμε!

Μπορούμε και χωρίς ίντριγκες, μπορούμε με το μολύβι μας και με τη δυνατότητα που έχουμε να ανταποκρινόμαστε παντού!

Στηρίζουμε πλέον μόνο τους καλούς Ανθρώπους ανεξάρτητα παράταξης για το καλό του Αιγίου!

Σας αγαπώ!

Χριστίνα Ηλ. Ασπρούκου – Παπαδοπούλου

Λίγα λόγια για το συντάκτη του άρθρου

Author: Διαχειριστής Email:[email protected]

Προηγούμενο άρθροEditorial – Χειμώνας 2018
Επόμενο άρθροΚαλαμιάς, Κάτω Ποταμιά