Από Ηλία Ασπρούκο.

Κάποιος πρέπει να πει στον Μίτσελ και τον Πρόεδρο του συλλόγου ότι όταν έχεις μια ομάδα με ακριβοπληρωμένους παίχτες όπως λες και απέναντι σου έχεις τον Λυραντζή και το άλλο το παιδάκι που παίζει μπροστά και όταν ο Λουτσέσκο φτάνει στο σημείο να μας ενημερώσει ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε τόσο όσο να κάνει τον Ολυμπιακό μικρή ομάδα, τότε κάτι πρέπει να κάνεις, που σημαίνει ότι ή διώχνεις τον προπονητή ή έκανες λάθος μεταγραφές. Ο προπονητής έχω πει και έχω γράψει ότι είναι γιαλατζή στο  επάγγελμα αυτό. Παρακάτω θα αναφερθώ στις ανοησίες του.

  • Όλη την εβδομάδα σκέφτεται αν θα βάλει τον Μασούρα στα εξτρέμ και μετά από μεγάλη σκέψη κατέληξε σε αυτόν. Πρόκειται περί αστείας άποψης διότι ο παίχτης αυτός έχει τελειώσει για τον Ολυμπιακό εδώ και πολύ καιρό.
  • Ο Μπιέλ εκτός από ένα ωραίο γκολ που έχει βάλει πριν από 4-4 εβδομάδες ποτέ δεν βοήθησε την ομάδα που τον έχει αναντικατάστατο.
  • Δεν μπορούσε να προτιμηθεί στην Τούμπα ο Φορτούνης; Ο κοντοπίθαρος αυτός (Μπιέλ) δεν αντιλαμβάνομαι τι προσφέρει. Θεατής στον αγώνα είναι
  • Ο Μπακαμπού είναι σέντερ φορ για την ομάδα; Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να στρίψει, είναι μονοκόμματος και πολύ μέτριος και αργός.
  • Τι σχέση έχει ο Αραμπί με αυτό το βραδυκίνητο τραίνο και το μονοκόμματο ταγάρι;
  • Όταν παίζεις ντέρμπυ δεν μπορείς να παίζεις με στόπερ τον Ντόη. Να πας να πάρεις κ. Μαρινάκη έναν «σκύλο» στόπερ , από το περασμένο καλοκαίρι μας λένε οι εφημερίδες για αυτό και τίποτα δεν γίνεται. Φτάσαμε κοντά στο τέλος του πρωταθλήματος και τρομάξαμε την τελευταία στιγμή να πάρουμε 3 παίχτες αμφιβόλου ικανότητας. Το πρώτο δείγμα του Κανός είναι πολύ αμφίβολο.
  • Όταν ένας παίχτης είναι ανύπαρκτος τον αφήνεις μέσα μέχρι το 70ο λεπτό;
  • Όταν κατεβαίνεις για ισοπαλία μπορείς ποτέ να κερδίσεις; Ο προπονητής είναι χέστης , κυνηγάει την σιωπή της κερκίδας.
  • Εσείς κ. Μαρινάκη δεν τα βλέπεται όλα αυτά; μήπως έχετε καταρράκτη ή συμπλέετε με τον προπονητή;

Αυτό που έγινε στο Περιστέρι γιατί δεν προσφεύγετε στην δικαιοσύνη; για αλλοίωση του πρωταθλήματος και  βάσει της δήλωσης του κ. Σπανού που του δήλωσε ο κ. Μελισανίδης ότι με κάθε τρόπο πρέπει  να κερδίσει η ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Ο Αλαφούζος έχει παρέμβει για όλα αυτά και εσύ κ .Μαρινάκη τι κάνεις; Μόνο λόγια και δηλώσεις; Να τους τρελάνεις στις μηνύσεις και να τους έχεις μόνιμα στα δικαστήρια ή μήπως δεν έχεις την οικονομική δυνατότητα;

  • Να μάθει τον Εμβιλά ο προπονητής να σουτάρει από κοντινή απόσταση και να μη τουφεκάει τα πουλιά
  • Σε ποιο σημαντικό παιχνίδι έχει κερδίσει εδώ και αρκετό καιρό ο Μίτσελ; και προβλέπω ότι ούτε προσεχώς θα κερδίσει.
  • Που είναι το δημιουργικό παιχνίδι της ομάδας όταν οι χαφ στερούνται δεξιά και αριστερά από εξτρέμ;