Από τον Ηλία Δημ. Ασπρούκο
Περιβαλλοντολόγο

Οι περισσότεροι σύλλογοι δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι το «τσάμπα πέθανε». Τελευταία ένδειξη είναι ότι στο τεστ για τον κορονοϊό έφαγαν πόρτα από την Κυβέρνηση αρνούμενη να τους τα παραχωρήσει δωρεάν. Αν μπορεί να κάνει κάποιος έναν πρόχειρο υπολογισμό θα δει ότι το πρωτόκολλο επιβάλλει 48 τεστ πριν από κάθε ματς. Αν βάλει κανένας ότι για κάθε ομάδα με 26 παιχνίδια επί 25 άτομα επί 75€ το κάθε τεστ θα δει ότι μιλάμε για κάμποσα λεφτάκια. Πιστεύω ότι στις σημερινές συνθήκες δεν υπάρχουν τα λεφτά αυτά στο 90% των ομάδων. Και αν θέλουμε να βάλουμε κάποια αντιστοιχία θα μπορούσαμε να πούμε ότι το τεστ του Covid 19για την ομάδα του Λαυρίου είναι τρεις ξένοι παίκτες του.

Το χρήμα θα παίζει και σημαντικό ρόλο στην έναρξη της Basket League στις 10 Οκτώβρη. Λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για την μισθοδοσία των παιδιών που δουλεύουν.

Οι περισσότεροι περιμένουν να τους καλύψει η ΕΡΤ. Η ιστορία των 5.000000 ευρώ στην περίπτωση που υπάρξει κεντρική διαχείριση έχει τελειώσει.

Αυτό το ποσό θα δινόταν μόνο αν συμμετείχε και ο Ολυμπιακός. Αυτά είναι τα έργα και οι προσδοκίες του απερχομένου κ. Βασιλακόπουλου. Κάποιοι όλα αυτά δεν τα πίστευαν τότε αλλά τώρα κάνουν κωλοτούμπα μπας και ξεχαστεί.

Αφήνω το χρήμα στην άκρη και πάμε στο μπάσκετ.

Ο Μπαρτζόκας προχώρησε σε συνεργασία με τους Αγγελόπουλους σε έξι μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι. Η κάθε μία θα παίξει το ρόλο της μέσα στο παρκέ. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η τριάδα Σλούκας, Χάρισον και Μάρτιν.

Επί Μπαρτζόκα οι προπονήσεις βιντεοσκοπούνται και πριν από τις προπονήσεις γίνεται ανάλυση των λαθών που έγιναν. Αυτό αποσκοπεί στο να καταλάβουν οι παίκτες το σωστό και να μη ξανακάνουν το ίδιο τυχόν λάθος. Έτσι γίνεται κάθε φορά, λοιπόν οι παίκτες βλέπουν τα καλά και τα άσχημα της χθεσινής προπόνησης.