Θεσσαλονίκη 30/07/2023
Υπόψη κ.M. Μαρινάκη και Ν. Γυρνά
Εφημερίδα  «K. Πρωταθλητής»

Αγαπητέ κύριε Μαρινάκη

Παρατηρούμε ότι η προετοιμασία της ομάδας γίνεται υπό μορφή αχταρμά με τα περσινά ξινά σταφύλια. Όταν παίζεις με πειραματικό σχήμα 10 μέρες πριν από την έναρξη των ευρωπαϊκών αγώνων δεν πρέπει να είσαι καλά, μάλλον πάσχεις από εγκεφαλικό.

Όταν χρησιμοποιείς τον Αγκιμπού Καμαρά  που είναι σχεδόν έτοιμος να αναχωρήσει με μεταγραφή έχεις πάθει το δεύτερο εγκεφαλικό. Και όταν παίζεις σε όλη την προετοιμασία προκειμένου να διαπιστώσεις τις γνωστές δυνατότητες της παλιάς φρουράς που δεν πρόκειται σχεδόν κανένας να παίζει στις 10 Αυγούστου τότε έχεις πάθει το τρίτο εγκεφαλικό. Με τόσα εγκεφαλικά τον προπονητή μας δεν τον βλέπω καλά, σύντομα θα έχουμε και πάλι εξελίξεις.

Αυτοί που έπαιξαν με την ομάδα της Noris δεν έχασαν την ευκαιρία τους απλώς δεν κάνουν για την ομάδα μας και έπρεπε να έχουν αναχώρηση μήνες πριν και όχι στο παρά πέντε.

Δεν κατάλαβα τι δοκιμάζει ο προπονητής με τον Κορδόν, να δει τις δυνατότητες του Ανδρούτσου του Βουρσάι του Ντοπ (δεν ξέρει μπάλα) του Κρέτσου, του Μπουχαλάκη και πάνω από όλα αυτού του κρέατος του Μπιέλ που δεν έπαιξε ποτέ μπάλα στην ομάδα;

Αυτούς και άλλους τους γνωρίσαμε στα περσινά τους χάλια. Αν χρειαζόταν να καταναλώσει όλη την προετοιμασία για να αντιληφθεί τι μπορεί να κάνει ο καθένας από αυτούς τότε μάλλον πάει για το τέταρτο εγκεφαλικό. Ο Ελ Αραμπί είναι πλέον συνταξιούχος και ο Φουρτούνης πολύ λίγους. Όταν πας να παίξεις με Μασούρα Σέντερ Φορ έχεις πάθει το πέμπτο εγκεφαλικό. Ο Μασούρας είναι για να παίξει από τον πάγκο για 20 λεπτά προκειμένου να κρατήσει η ομάδα ένα αποτέλεσμα με την κινητικότητα του.

Ο Ταολάκης θέλει να φάει πολλά ψωμιά για να παίζει βασικός. Τι δοκιμάζει λοιπόν; Μάλλον τα πολλά εγκεφαλικά να φταίνε

Τους νέους (Ιμπόρα, Φρειρς) δεν μπορώ ακόμα να τους αξιολογήσω αλλά δεν είδα τίποτα το σημαντικό και δεν διέκρινα καμία ηγετική φυσιογνωμία. Η ομάδα που παρουσίασε με την Noris ήταν ένας αχταρμάς παλιών ξινών και η εικόνα που παρουσίασε είναι προετοιμασία με γίδια και όχι με παίκτες που φιλοδοξεί να έχει μία ομάδα της εμβέλειας του Ολυμπιακού.

Κάθε μέρα όλο το καλοκαίρι γράφεται για ένα καινούργιο όνομα σέντερ-φορ, αυτό είναι ξεφτίλα και ντροπή. Τις μεταγραφές θα τις κάνετε όταν αρχίσουν οι επίσημοι αγώνες και ώσπου να μάθει ο ένας το όνομα του άλλου το νέο πρωτάθλημα θα έχει πετάξει.

Κύριε η σωστή ομάδα κάνει τις μεταγραφές στην έναρξη της προετοιμασίας και κάνουν όλοι μαζί παλιοί και νέοι τα προκαταρκτικά. Αυτό που κάνει τώρα η ομάδα μου θυμίζει αυτούς που πάνε στην λαϊκή την τελευταία ώρα για να εξασφαλίσουν πιο οικονομικά τα ψώνια τους. Ο Θεός μαζί μας, δυσκολεύομαι να κατανοήσω το σύστημα των κ.κ Κορδόν και προπονητή

Σας ευχαριστώ

Ηλίας Ασπρούκος
Περιβαλλοντολόγος
6973539393

Προηγούμενο άρθροΥπόψιν εφημερίδα Πρωταθλητής
Επόμενο άρθροΓια να επιβιώσεις στην πολιτική χρειάζεσαι υποχείρια και εχθρούς.