Από τον Ηλία Δημ. Ασπρούκο

Η γραμμή, γραμμή δεν έχει και χαρά σε όποιον την έχει!!!

Η ΚΕΔ σχετικά με το γκολ του Ελ Αραμπί μας είπε: Διαπιστώσαμε ότι το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού βρίσκονται σε θέση οφσάιντ. Δεν μας είπαν όμως για τα παπάρια του Ελ Αραμπί. Προφανώς διαπίστωσαν ότι αυτά βρισκόντουσαν σε κανονική θέση.

Όπως βλέπετε όμως οι διαιτητές φρόντισαν να πειράξουν τις γραμμές οφσάιντ και να βάλουν τη στραβή γραμμή στο VAR.

Όλο το μυστικό είναι να απεικονίσεις σωστά την στιγμή που κάνει την σέντρα ο παίκτης  σε ποια θέση βρίσκεται ο επιτιθέμενος συμπαίκτης του σε σχέση με τους αμυνόμενους. Δεν μας έδωσαν βέβαια τη ειπώθηκε μεταξύ Ντεμο-διαιτητών του VAR και του Διαιτητή του αγώνα, ο οποίος δεν μπήκε ούτε καν στον κόπο να πάει ο ίδιος να δει την εικόνα του VAR. Έγινε μια χαρά η δουλειά τους, δεν ήθελαν να δείξουν, άλλωστε στα αφεντικά τους ότι έχασαν αυτή την ευκαιρία να αφαιρέσουν δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Θα μπορούσε η UEFA να κάνει πιο σαφές το θέμα του οφσάιντ όταν δεν είναι εκτεθειμένος… ολόκληρος ο παίκτης. Εκτός και αν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το έχουν έτσι για να γίνεται η επιθυμία πράξη.

Ο Κλάτενμπεργκ φαίνεται πως έχει ενταχθεί στη γνωστή παρέα της εξυγίανσης που είναι κατά του Ολυμπιακού και όποιας άλλης ομάδας δεν συμφωνεί με τη γραμμή που δίνουν τα γνωστά κέντρα, αποφάσεων είτε μέσα, είτε έξω από την ΕΠΟ. Όλα για τον ΠΑΟΚ και για την ΑΕΚ και… ανάθεμα στους αντιπάλους τους…

Ο Κλάτενμπεργκ είναι σαν να μας λέει ότι από εδώ και στο εξής: Θα βάζουμε τη γραμμή όπως πρέπει… και αυτό για να ακυρώνονται τα γκολ του Ολυμπιακού.

ΒΟΡΓΙΑΣ:

“ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΟΤΣΑΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΤΟΣΟΓΛΟΥ”!

Ο ΠΑΛΙΟΣ διεθνής διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς, ήταν απόλυτος στην κριτική του για τους Κοτσάνι και Αφτόσογλου: “ΕΙΝΑΙ βέβαιο ότι βρίσκονταν σε διατεταγμένη υπηρεσία!

ΔΕΝ μπορείς να ψάχνεις τον τρόπο να ακυρώσεις μία τόσο απίστευτης ομορφιάς γκολάρα, χωρίς να έχεις πάρει γραμμή από κάπου “ΚΑΙ μάλιστα όταν δεν υπήρξε η παραμικρή διαμαρτυρία για οφσάιντ από όλους όσους βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο ΝΟΜΙΖΩ πως ο Κλάσενμπεργκ προσπαθεί να χτίσει καινούργιο σπίτι, χρησιμοποιώντας παλιά υλικά”.

Την ίδια γνωμάτευση έκανε και ο έμπειρος διαιτητής Περ. Τσίκινης.

Προηγούμενο άρθροΠαράξενα και όμως αληθινά
Επόμενο άρθροΗ υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο