Από τον Κ.Π.

 

Τελικά αποτελεί πια κοινό μυστικό!

Οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους έλκονται περισσότερο από τους άνδρες που κουβαλούν… σωσίβιο παρά από εκείνους που έχουν καλοδουλεμένους κοιλιακούς!

Αυτό αποδεικνύει περίτρανα η νέα έρευνα που έρχεται ως μία ακόμη επιβεβαίωση της προηγούμενης μελέτης.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη πρόσφατη έρευνα ήταν μια πρωτοβουλία γνωστού γυμναστηρίου που ξεκίνησε από την Αμερική και εξαπλώθηκε ταχύτατα σε πολλά μέρη του κόσμου.

Η όλη διαδικασία ξεκίνησε το 2017 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα και τα αποτελέσματα ως τώρα, είναι με το μέρος όσων έχουν κοιλίτσα ή αλλιώς «Dad bod»,το σώμα που έχουν, δηλαδή, αρκετοί μπαμπάδες κι αφορά πάνω από 23 εκατομμύρια άντρες με αυτή τη… σώματος-δομή! Άλλωστε, όπως αναφέρεται στην επίμαχη μελέτη όσοι έχουν την «κοιλιά του μπαμπά» είναι σούπερ σέξι κι αποπνέουν αυτοπεποίθηση. Μιλώντας δε σε νούμερα αντιστοιχούν παγκοσμίως σε τέσσερις στους πέντε άντρες!

Και στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε και τη δημοσιευμένη μελέτη του Πανεπιστημίου του ttingen στη Γερμανία τον περασμένο Ιανουάριο, σε συνεργασία με την εφαρμογή Clue που αφορούσε αποκλειστικά γυναίκες, που τις ρώτησαν ποια χαρακτηριστικά προτιμούν στα αρσενικά αυτής της γης!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, λοιπόν, μετά από 68.000 απαντήσεις, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η προσωπικότητα είναι πιο μπροστά από την εμφάνιση. Επομένως, ¨είναι πιο τυχερή όσοι απολαμβάνουν τον καναπέ και μια λαχταριστή πίτσα, απ’ όσους αγχώνονται αν θα φτάσει η πρωτεΐνη για μετά τη γυμναστική».

Επίσης, η απάντηση που έδωσαν οι γυναίκες για τα ιδανικά φυσικά χαρακτηριστικά που τις ελκύουν στον άνδρα με τον οποίο βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση… «Το 45% είπε ότι τους αρέσουν οι άνδρες με μέσο σωματικό τύπο, σε σύγκριση με το 35% που προτιμούν τους αθλητικούς τύπους.

«Η έρευνα μέσω των γυναικών της Clue Ideal είναι μοναδική, καθώς οι γυναίκες από όλο τον κόσμο- μέσα από διάφορους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και φάσεις της ζωής -μας έδωσαν πλούσια εικόνα για το τι πραγματικά έχει σημασία γι’ αυτές»,  τονίζει η επικεφαλής της έρευνας Dr. Tanja Gerlach και συνεχίζει λέγοντας πως: «Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, μας βοηθά να συντάξουμε μια πολύ διαφοροποιημένη εικόνα των προτιμήσεων των γυναικών για μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες σχέσεις».

Βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας που κοιτάζουν οι γυναίκες είναι η καλοσύνη, καθώς σχεδόν το 90% των γυναικών αναφέρθηκε σε αυτό. Παράλληλα κομβικό ρόλο σε μια σχέση παίζουν επίσης η υποστήριξη, η εμπιστοσύνη, η νοημοσύνη και η εκπαίδευση του κάθε άνδρα.

Οπότε, αν είστε ο τύπος που θα προτιμήσει το bar και ένα ποτήρι παγωμένης μπύρας, απ’ αυτόν που θα επιλέξει το γυμναστήριο, τότε μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε όλο το φαγητό σας χωρίς τύψεις και να προβάλλετε περήφανοι την κοιλιά σας γιατί οι περισσότερες αιθέριες υπάρξεις γένους θηλυκού, εσάς θέλουν κι αναζητούν!